jangan lupa klik tau>>fun n enjoy>>

Tuesday, August 10, 2010

korang tak nak ke?

salam pagi..
pagi2 ni meh laa cuci2 mata...
kepada yg berkenan dengan baju2 kat bawah ni
sila sms miemiey
014-5204272,,,
kalau syg duit...
email me_mimiey82@yahoo.com atau hantar komen je kat n3 ni...senang kn..
boleh add my pesbuk "miemiey collection"(sng nak tya terus pm me)
tak kan tak ada yg berkenan 
sekarang dah nak masuk bulan pose...
baju2 ni leh laa korang buat raya tu anak tercinta
harga memang berpatutan n murah ...
hehehehe...
jom...




GUESS COLLAR TOP

SMALL : 104, 110, 116, 122, 128
BIG : 122, 128, 134, 140, 146

umur berpandukan ukuran tinggi your kid dalam cm...
anggaran 

104~2-3y
110~3-4Y
116~4-5Y
122~5-6Y
128~6-7Y
134~7-8Y
140~8-9Y
146~9-10Y

PRICE:RM37.00(berpatutan dan murah)

3 comments:

LYaFRINA said...

semuanya baju boy....
xdpt la...

alyyani said...

aku nak, tp tu la, tak sempat nak cuci mata lagi ni kat kedai ko ni. nati aku jenguk ye :)

CuTeMiUt78 said...

wah.. cantik gak ni... cam berkenan je

CONTEST@GIVEAWAY                                       LAYOUT