jangan lupa klik tau>>fun n enjoy>>

Saturday, October 03, 2009

nengok movie

cuti raya masih ada,

selain bersantai kat umah,

kami dah lama tak tengok movie,

maka mggu lepas bergerak laa kami,

menuju ke megamall kuantan,

pada mulanya rancang nk tengok jin notti,

tapi sesampai kat sana laen jadiknya,

anak2 nk tgk movie momok,

so terpaksa ikut ...

bermula laa adegan seriau...


pose pelik kami

si abang duk dalam cermin

si adik plak tunggeng terbalik

semakin pelik nengok cite momok


adik dan abang 


selesai nengoknya
amat mendukacitakan
pasal aku dah tengok cite ni tapi dalam bentuk vcd
cuma ada yg diedit kembali
kami gigih nak datang lagi
sebab nak tengok jin notti
tak puas hati tau....
bagi ank2 aku suka
pasal budak 2 org ni belum nengok lagi
akhirnya aku dapat nengok cite ni
tapi dilain hari
kali ni kami bawa my mum
jin notti

kenangan bersama my mum selepas selesai nengok filem jin notti...dah penat n lapor sooo kami mencekik kat kedai nasi ayam  berhampiran pawagam tu....pas tu ronda2 jap kat mega mall kuantan....kami tak beli apa2 pun sbb dah byk berbelanja masa raya baru2 ni..membazir je kan..pas tu we all pun balik...tapi kami rancang nak datang balik nengok movie akan datang yg mmg aku tak sabar...aku tingin bangat nk nengok movie tsunami tapi ank2 rasa tak leh masuk sbb 18 keatas kl umum aku boley terjah movie tu huhuhu...nama pun tsunami kan...tgu je vcd kuar nanti je laa..tak pun aku download dlm tenet jee...

okes...selesai sudah...

kembali bersua dengan movie yg akan dtg

memang tak sabar kami nunggu movie ni

ada yg kelakar gila

ada yg menarik

besssttttt..

akan datang

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

pisau cukur

5 november 2009


senario the movie episod 2 the beach boys

19 november 2009


kalau kekawan yg ada hobby yg sama ngn kami ..kita pakat tengok nanti yee..bukan apa melepaskan tension setelah penat bekerja lagipun boleh merapatkan hubungan kekeluargaan..sekali sekala apa salahnya

1 comment:

Mama-Danish & Sarah said...

wowwww bu.... jauhnya gi tengok wayang...

mama bertahun tak masuk panggung, kena tunggu sarah betul2 besar la jawabnya.....

CONTEST@GIVEAWAY                                       LAYOUT