jangan lupa klik tau>>fun n enjoy>>

Thursday, October 01, 2009

keputusan contest

saat yang di nantikan,

dup...dup...dup....

senarai top 3 pemenang2 contest makan dan menang bersama adwan encem sudah diketahui

jeng....jeng....jeng...

mari kita tengok sape yg menang

tempat pertama ialah

faish5807.blogspot.com

tahniah yerk...

mmg gelojoh tul makan yeee

pasni mkn jeruk plak 



ini plak tempat ke dua....memang syok laa makan tu,,,tahniah..tahniah...

dyahahaslittlecottage.blogspot.com


okey syttttttttttttt!!!!!

tempat ke tiga di sandang oleh 

:

:

:

:

:

:

setelah diteliti oleh pihak juri akhirnya tempat ke 3 dalam contest tersebut...

macam kenal je budak ni??????

wah!!!terkezut pun ado....bersyukur bangat-bangat..iyo laa first contest tu then menang tempat ke 3...cam tak cayo jerk...terima kasih buat mama adwan sbb adakan contest ni yg membuat aku ign turut serta...dan terima kasih kerana memilih kami untuk layak di tempat ke 3 dalam contest ni....daku menanti hadiah jeruk tu tau....cam ane rasa jeruk penang yerk???dah rasa semacam lidah ni..suka bangat dgn makanan jeruk ni...

miemieyslamzer.blogspot.com

8 comments:

Mama-Danish & Sarah said...

tahniah bu....

sampai ofis jeruk tue nanti, mama rasa dulu leh ke? hahhaha.....

tak sabar nak tunggu result contest anak merdeka tu....mama rasa bu menang lagiii...

tahniah utk danial jugak....nombor satu tue...

QuEeN Of 2 Heroes said...

tahniah....pic tu memang layak menang... ^_^

ibu_arifa said...

tahniah kepada ke tiga2 pemenang :)

CuTeMiUt78 said...

wah.. tahniah menang tmpt ke3 lagi tu.. :D

miemiey said...

mama~terima kasih mama
sampai kat umah mama
bu lupa alamt opis baru2 ni
tapi usah khuatir bu tapau buat mama
bu dapat setengah kilo je tempat ke 3
kita bahagi2kan ye maa
contest merdeka
doakan bu menang yee
pasal lenguh menjahit baju tu
hehehe
kl menang photo book tu
siap gambar sarah bu taruk dalam
kasi glamour

miemiey said...

dik nadia,ibu arifa,cutemiut~mekacih banyak2 yee...

Fiza Nordin said...

sonokla hb nak g tgk wayang.hb akak jgn harap le...klu dia ikut pun bukan dia tengok,dia bantai tido kakakaaa

berani anak2 mimi tgk cite antu erk..akak ni pun peminat cerite seram.anak2 akak pun suker gak. tapi memalam memasing menyusup masuk bilik tidur mama papanya...takuttttt hehehee

strawberi @ mamadira said...

tahniah...

CONTEST@GIVEAWAY                                       LAYOUT