jangan lupa klik tau>>fun n enjoy>>

Monday, November 30, 2009

cite citu citi cito.....


salam kengkawan semua....
mesti korang sibuk baru2 ni kan...mestilah sakan beraya kan...harap2 semua sihat dari segala penyakit....mana tau ada yg ada darah tggi duk makan daging lembu berkilo2..aku dah muak nengok dan makan daging lembu..dalam peti ais masih ada lagi ...kepala pun dah pening semacam tapi aku bebas dari darah tinggi...raya haji baru2 ni aku bz sangat nak buat n3 baru tak sempat apatah lagik menjengok blog korang...huh...huh...arini baru buka tenet dan ramai dah kengkawan yg dah ada n3 baru...pasal raya haji tak lah meriah sangat...org duk sibuk korban kan...tapi aku tahun ni raya haji umah mak aku..cukaaanyaaa...mestilah..saudara mara tak lah ramai sgt kat kemaman(sebelah mak) melainkan sebelah ayah aku mmg sekampung laa...nama pun tempat tumpah lahir ayah aku kan...pas ziarah umah ank banak dalam jam 5 ptg...my hubby tetiba ajak pi kuantan nengok movie...org duk beraya aku dan family p nengok cite senario the movie 2(the beach boy)kelakor gila tak kering gusi kami nengoknya...sebenarnya cite ni dah lama tayang kat pawagam tapi tu laa baru kesampaian kat sini nak nengoknya..bising gamak sore2 dalam pawagam duk gelak ketawa...aku ajak ma aku pergi sama...adik aku si nana tak jadik pegi pasal ank dia masih tecik lagi..kalau dulu2 dia laki bini hantu wayang dari belum belaki sampai dh kahwin mengandung...tapi sekarang tak leh laaa...raya ke dua aku pegi umah mak mertua..duk sana sampai raya ke 3 pasal isnin dah start koje...okes tu je cite pasal raya haji...aku nak tya korang leh tak...tulun lah aku satu perkara ni kalau ada yg baik hati rajin nak menaip cite kat aku di komen aku...aku terlepas episod akhir cite peberet aku NUR KASIH ...sape yang nengok tulun bangat sih cite kat aku apa yg terjadi dalam episod akhir tu..huhu..jenuh aku duk tanya saudara mara adik badik sepupu sepapat mertua mertui cite ni semua terlupa tengoknya...cuma jiran tetangga jer aku dok sempat tya..tulun yeee komen kat n3 aku...sian kat aku...huhuhu...apa laa jadik ngan hero kecayangan ku si ADAM(Remy Ishak)jangan mare.... 

4 comments:

Mama-Danish & Sarah said...

mama tengok la bu....

hahaha.....nanti mama citer k...

miemiey said...

cepat laa mama cite kat sini jee...

kat umah tak sempat pasal baru nk lama kit mesti abg iss vroom...vrooo...

miemiey said...

pada sesiapa nak cerita...cepat...cepat...aku tguuu ni...

CuTeMiUt78 said...

eemmm... kita pun sempat tgk separuh je.. tak sempat tgk penghabisan citer..

CONTEST@GIVEAWAY                                       LAYOUT