jangan lupa klik tau>>fun n enjoy>>

Wednesday, November 18, 2009

kini aku kembali!!!!!!!!!


happy....happy.... happy....
apa pasal aku happy sangat ni???korang nak tau ke???
okey laa...aku habaq kat hang yee...
korang perasan tak ,dah lama aku tak update blog kan???
perasan tak???mesti lah,, pasal aku dah bagi tau aku nak rehat jap kan???
kan..kan..kan..
pasal apa yerk????
sebenarnya aku telah di kuarantin oleh my hubby tau..
huhuhu...
bukan pasal aku terjebak dgn h1n1...
tapi...
sebulan aku tak di benarkan main tenet sebab anak aku nak exam  tempoh hari
terpaksa laa berkorban kalau nk anak berjaya kan...
dalam tempoh sebulan tu aku terpaksa jadik cikgu tau...
sibuk ulangkaji anak2 aku
pusing kepala aku
tapi aku tabah
demi kejayaan anak-anak
dan kini aku kembali lagi
segala amanah yang patut aku lunaskan
sudah selesai
anak-anak aku pun selesai exam
sooo b.band aku dikembalikan oleh my hubby...
tapi lucu gak tadi
password pun aku lupa
hihihi..
teruja sangat nak baca blog korang tapi tgu satu persatu aku habiskan
first tadi
blog mama sarah aku dah abiss terjah
berehhh mama
bu daa baca tau..
chantekkk
agaknya apa khabar korang semua yee...
apa laa perkembangan terbaru korang???
segala persoalan ??????
bermain di mindaku...

4 comments:

Miela77 said...

Welcome back..meh jelajah blogku lak... hehehehe

miemiey said...

miela77~tguuuuu..... nanti ku terjah blog mu itu..sabar yerk...

alyyani said...

hahaha..sebulan menghilang itu cerita nye. broadband kena rampas ek. skang bole la berblog balik kan? :)

miemiey said...

alyyani~tuuu pasal laaa....kini daa boleh berblog balik laaa...xde gaduh2 tau kami bincang elok2 sbb ada betulnya tindakan hubby sebb boleh fokus ulangkaji anak je..x de nak pk pasal blog lagi...sekarang dah merdeka..

CONTEST@GIVEAWAY                                       LAYOUT