jangan lupa klik tau>>fun n enjoy>>

Monday, November 23, 2009

contest si manja berkaca mata

Contest Si Manja Berkaca Mata

kebetulan memang kebetulan??

"nape aku cakap macam tu yee??"
baru2 ni aku sesaja laa postkan pic Sarah berkaca mata..
pas tu terpandanglah blog kawan aku yang dah join contest ni
sesapa nak join leh terjah dekat blog akak ummu mishkah
tergerak hati aku nak mempertaruhkan gambar Sarah
tapi boleh ke anak angkat??
"aku pun sepantas kilat bertanya akak ummu mishkah dekat ruangan komen..
alhamdullilah akak ummu mishkah bersetuju asalkan umur tak melebihi 4 tahun"
terima kasih akak..boleh laa pas ni kita kenal lebih dekat lagi..hihihi....
harap2 pic dapat menambat hati akak
dan
Mama Sarah pun dah kata bereeehhh...
apa lagi laju jee jari aku menaip n3 contest ni..
1...2...3....
haa,,ni aksi si tecik Sarah berkaca mata
taraaa...
NAMA:NUR ATIKAH MAISARAH
UMUR:1 TAHUN 8 BULAN
"besornya spek aku,sampai dok nampok mata aku doh"
abah,nape dera adik gini...
kata nak gi jom...
cepat laaa"
 kalau untuk pose punya adik cool aje...
tapi jom jalan tetap jom jalan....
 nape laa adik nampok itam belaka???
gelap je alam ni..
malam ke..
cepat!cepat!cepat!sape nak sertai, contest ni akan ditutp pada
10 Disembar 2009
dan pemenangnya akan memenang hadiah
Hadiah pertama
Tupperware Legacy Floria Microwaveable Serving Set
saguhati
cantiknya hadiahnya,ada peluang ke aku memilikinya??

5 comments:

sis_nita said...

insyaallah kamu akan memiliki hadiah tu jika mmg sudah rezeki kamu yerr..

gud luck :)

ummumishkah said...

Reviewed and GOOD LUCK!

Mama-Danish & Sarah said...

gud luck bu.... mama napok kening ziana zain jer kat pic. sarah tu...hahaha...

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

gud luck!!!!

miemiey said...

for all~thank u doakan diriku menang contest ni....

CONTEST@GIVEAWAY                                       LAYOUT