jangan lupa klik tau>>fun n enjoy>>

Monday, December 21, 2009

bukan sekadar selimut

agak2nya apa laa dalam hidup korang something masa korang tecik2 dulu masih dalam simpanan korang...ada ke??????aku laa kan dari kecik sampai ke jadi ibu ni ada 1 bende ni yg masih kekal dan elok dalam simpanan aku..kiranya harta pusaka laa ni...hahahaha...kalau masih elok sampai ke cucu aku rasa boleh simpan lagi.....hahaha...tadaaaaaaaaa......

selimut..selimut...selimut...bucuk ni....selimut bucuk ni aku kebas dari umah mak aku pas aku kahwin..(mmg hak milik aku pun)dulu2 takde selimut ni aku tak leh lelap tido...ni kira rahsia diri sendiri dah terbongkar...hihihi....selimut ni sekarang aku simpan dalam lemari..aku guma time nk p umah sanak saudara je, bawa spare,,,(mentang2 laa sekarang dah guna toto besar) selimut ni tak silap aku ,mak aku beli sejak aku sekolah rendah,,rasa2 dlm darjah 3 gitu laa aku pon dh lupa...kira laa umur aku skrg daa 27 tahun(18 tahun,dah umur selimut ni)...eh,,dah lama tu kan????bangga beb pasal yg adik dan mak aku punya semua dah rabak carik padahal beli tu masa yg sama...walaupun hanya sehelai selimut aku cayaaaangggggggggg akan dikau selimut,,,,,dah boleh kahwin selimut ni,anak dara daa,,,,


masih elok dalam simpananku

8 comments:

Mama-Danish & Sarah said...

bu, perturun la pusaka bu tu kat sarah....

hahaha.... boleh ke?

sarah skang duk pakai selimut mak sedara dia masa kecik dulu..

berbelas tahun jugak bu...

susah doh nak cari selimut tahan mcm dulu deh... selimut ler ni cepat carik dan nipis nayang....huhuhu....

el said...

mula2 igtkan tikar..hehehe
suspekto kat mie leh jaga selimut tu smpi skrg..daku xde ape yg ado pun..zmn ms anak daro adolah..hehehe

miemiey said...

mama sarah~boleh mama tapi kena tgu sarah menjadi menantu ku dahulu.....

hahahaha...mmg susah nk cari selimut thn cam gini mama..sekarang ada paten ni semua nipis2...

miemiey said...

el~tu ar el semlm syok aku duk lipat selimut ni terkenan daku masa tecik dulu...tu nk share ngn korang seme..tul ar rupanya can tikarkan

Mama-Danish & Sarah said...

ayooooo, mama kena beranak lagi la kalo gini....

td baru abah j suruh bagi sarah ke bu....jadi anak bu terus....huwaaaaa....

hari tu mama beli selai kat pasar malam selimut bujang nie, nipis giler kain dia.... mama tanya la hok tebal sikit, tak dok la pulok jual ler nie...

miemiey said...

betul tu mama bu sokong seratus peratus mama beranak lagi...hahahaha...sarah kasi terus sama ibu daaaaaa..hahaha...idakpon jadi menantuku...hihihi...

oYa said...

anak dara hape selimut ko tu dah mak dara..yelah tuan dia dah 2 anak selimut ko mantain solo wakakakakaterlampau mucuk kot sampai tak laku wakakakakakakakaaka KUTUK AYU KUTUK

miemiey said...

ayu~weh mek sedap mu kutuk aku..nnti mu aku kutuk mu kat facebook..tgu aku.....

CONTEST@GIVEAWAY                                       LAYOUT