jangan lupa klik tau>>fun n enjoy>>

Wednesday, December 02, 2009

Majlis Ihtifal 2009

MAJLIS PENYAMPAIAN SIJIL @HADIAH

IHTIFAL PASTI 2009

TARIKH:20 NOVEMBER 2009

cerita ni sebenarnya dah lama...tapi adik dah tuntut ngn aku pasal pic dia tuk penyampaian adiah tak ada dlm n3 aku... yelaa semlam dia tgk yg abg ada..arini kena laa tunaikan janji ....majlis ni wajib aku hadiri pasal meraikan anak2 PASTI yg dah tamat bersekolah di sini dan juga hari penyampaian hadiah bg pelajar cemerlg...pic kat bawah ni adik bergaya dgn pakaian konvonya...hehe...dapat laa segulung ijazah dan gambar(sijil terselit belakang gambar)


antara persembahan yg disertai oleh adik..."pegang mic elok2 dik jgn di makn yee"

pic yg bawah tu adik ada kat belakang budak plg depan(yg pgg mic)

bebudak ni pelapis akademi nasyid hehehe...


tak sangka adik terpilih untuk pelajar paling bersih tahun 6....terkejut gak masa nama adik di umumkan tuk kategori tu...ye laa pada mulanya aku agk2 tak de peluang tuk mengolek adiah pasal adik dapat no 8...syukur2 dah 2 tahun adik dapat anugerah ni..meceh cikgu2 manis pasal di mata cikgu2, adik bersihhhh..dan adik mendapat adiah cenderahati gak...merupakan alt tls


kenangan adik bersama cikgu2 tersayang....sedondong cikgu yaa...


koleksi adiah -adiah yg adik dapat ..manyaknya.....(leh guna taun depan)tola tu kasi bu dik yee...


medal tanda kenangan dari PASTI utk anugerah kebersihan terbaik tahun 6


10 comments:

el said...

alahai comelnyer dia dlm frame gambar tu
dulu2 time2 aku xdepun nak pki cam tu siap dpt frame lg...maklumlah zaman purba..hiksss

tahniah adek

PUTERA2PUTERI said...

tahniah wat adik ye.....semoga berjaya di sekolah pulak no...insyaallah....

miemiey said...

el~tu laa sama laa zaman aku takde cecantek ni kan...

puteraputeri~thank uuu...doakan yerk

ppb_ppkp said...

mimiey.....pekat..hitam....aaah... calit2 ja...
ye ke??insyallah..doakan imah eh..

jaijina said...

dah grad dah anak miey kan, heheheh..taun depan darjah 1 lah nie..

CatlinaFly said...

salam miemiey, ensem ah adik :).btw sy tgh wat contest kat sini, jom join..http://kedaigambarkami.blogspot.com

dyea irdina said...

eeiiiiii mcm ice la anya ni,,,tgk anya dah bley bayang ice nanti mcmner..cute seyyhhhhhh..congrated unt anugerah2 tu semoga akan jd orng yg lebih berjaya lagi..amin

CuTeMiUt78 said...

eemmmm kejap je masa berlalu.. adik dah nak memasuki darjah satu ya..
eemmmm tahniah mendapat anugerah pelajar terbersih

Zamzurina Zulkafli said...

sejuk tgk anak2 ini..semoga membesar menjadi seorang yg berguna kepada masyarakat

[S]itie [B]Um [B]Um said...

tahniah

CONTEST@GIVEAWAY                                       LAYOUT