jangan lupa klik tau>>fun n enjoy>>

Thursday, December 31, 2009

NOTTI-FACE GIVEAWAY

(sticky mode entry)

salam...kali ni aku masih tak jemu2 nk join contest biorpun dah byk kali kecundang..huhu...tapi mama adwan kan..harap2 daku menang lagi ye setelah dapat tempat ke 3 contest yg lalu..kalau dapt jeruk tu sampai kekaki lagi laa daku makan..hahaha...okes kalau korang nak join dan nak tau lebih jelas so pi laa blog mama adwan ye...@tengok kat link aku ada kat situ...so mari tgk gambar yg aku pertaruhkan...taraaaaaaaaa.............

NAMA:RAJA NURASLINA ARTIKAH
IBU:NANA(ADIK)
BAPA:RAJA MOHD(IPARKU)
TARIKH LAHIR:27.12.2008
UMUR:11 BULAN 22 HARI(SEMINGGU LAGI BIRTHDAY IKA~1)

Gambar ni bagi aku sesangat laa notti pasal adik ika masa tu sedang syok menghisap jari dah sampat terlali dan dah nk tertutup mata tu...yg kelakarnya pas tu terus tertidur ika..senang kan tak yah dodoikan n bagi susu..dengan isap jari dah boleh tidur..gambar ni di ambik kat umah saudara aku selepas adakan majlis tahlil buat arwah nenek..agaknya letih seharian tu pasal mudah je tido kan...susah korang nk tengok pic adik ika cam ni dah..pasal aku duk pamer pic yg chantek2 je kan..untungkan ada gak contest cam gini..nak notti..notti lagi...(abaikan rambut ika berserabut tu)hehehe...

10 comments:

sis_nita said...

salam dik..

:)

miemiey said...

wsalam kak....nape akak npak sedihh jee....akak sihat xx???

ppb_ppkp said...

mimiey...order tupperware..utk masak nasik dlm microwave..
saper la nak bagi hadiah kat imah ni..kekekeke

QuEeN Of 2 Heroes said...

senangnya nak tidur...
kalo budak lain..nak kena buai la..dodoi la..macam2...
good luck! :)

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..memang nampak cam ala2 notti skitt.. tapi still cute.. good luck ya

miemiey said...

imah~ooooo..ingat kaa ada org yg kasi....bagus gak tapuae tu ...mahal tak ??

miemiey said...

deq nadia~tul dik..seng kan..tapi biasanya ibu dia kasi susu badan terus tido..tak yah buai..buai..tapi siang hari main tak henti2 jgn laa suh tdo..

miemiey said...

cutemiut~mekaceh yee...harap2 terpilih di mata juri...notti ke kekadg compius gak ni...

LYaFRINA said...

Gud Luck

miemiey said...

lya~mekaceh yee..doa2kan berjaya..

CONTEST@GIVEAWAY                                       LAYOUT