jangan lupa klik tau>>fun n enjoy>>

Friday, December 25, 2009

MedaiStore Lucky Draw..

MedaiStore Lucky Draw..

sticky mode entry


sekarang ni musim contest agaknya 
berlambak aku nengok orang duk join contest
aku pon sama dah terjebak
kali ni nak cuba nasib contest dari kedai MedaiStore
sesiapa nk join lucky draw ,nak nengok syarat segalanya
skodeng laa SINI 



Kepada semua pelanggan MedaiStore, blogger2,kwn2..jom sertai MedaiStore Lucky Draw..

Syarat-syaratnya mudah saja..

1. kena beli CD dulu? takde la...sape2 je boleh join ya.. kena jadi FOLLOWER MedaiStore dulu.
2. pastu buat satu ENTRY promote Lucky Draw ni dan pastikan ia STICKY MODE sampai 25 Disember 2009
3. letak BANNER di side bar
4. senaraikan MedaiStore dalam BLOGLIST anda ye.
4. dan jangan lupa LINK balik ke MedaiStore.
5. tinggalkan jejak/komen supaya saya boleh menjejaki anda.
HADIAHNYA?
jeng jeng jeng..
yang pastinya 3 pemenang bertuah akan mendapat:
1 CD BAMBOO BABYTODD
1 CD COOLABABY
1 WETBAG
dan hadiah2 misteri...

tarikh tutup adalah pada 25 Disember 2009
tunggu apa lagi ....

1 comment:

nikhazifah said...

salam, saya dah terjah. gud laq!

CONTEST@GIVEAWAY                                       LAYOUT