jangan lupa klik tau>>fun n enjoy>>

Sunday, September 06, 2009

PENGHARGAAN DARI CUTEMIUT

Hari ni aku nak pamerkan kad khas dari kak Rina yang Cutemiut gitu...sempena birthday kak Rina baru2 ni ...aku dan blogger lain ada wish tuk kak Rina...ingtkan wish yg biasa dan ringkas gitu tak mendapat perhatian kak Rina...tapi tekaan aku meleset tak betulll.....so aku dan teman2 yang lain dapat kad ni sebagai penghargaan terima kasih dari cutemiut diatas ucapan kami pada hari lahirnya....terima kasih banyak2 yee kak ......miemiey hargai sgt2....ada lagi tau ,kad yg aku dapat dari cutemiut....sooooooooo kita tengok kat bawah tu....

Penghargaan cutemiut untuk Top 10 Komenter Bulan August...aku tersenarai tempat ke2 pengomen untuk bulan ogos...terima kasih kak Rina kasi Miemiey kad yang cantik ni...cantik tengok anak patung tu menari...hihi...tak sangka akan dapat kad ni dan penghargaan sebegini...maaf yee miemiey lambat pamerkan kad ini ...hihi....Semoga persahabatan ini akan lebih terjalin lagi...


FADHILAT SOLAT TARAWIH PADA BULAN RAMADHAN

~ Kelebihan Solat Tarawih Malam Ketujuhbelas 
Allah S.W.T menuliskan baginya pahala pada malam ini sebanyak pahala Nabi-Nabi.

6 comments:

ppb_ppkp said...

mimiey..dak aih..imah nak makan2 mlm2...xbuat raya pon..beli 1kg jer

miemiey said...

imah~ooooooooo...buat mkn malam yee...ingtkan nk buat raya..qiqiqi

sis_nita said...

uuuuuu.. comelnyerr anak patung tu kanss..

urmmm.. beshnyerr kalo komen2 kita dihargai.. tul tak dik..

akak pon hargai komen2 dari kamu taw :)

miemiey said...

sis nita~akak memang tepat..miemiey mmg hargai komen akak..hehe..tepuklah tangan kak..yeeeee

CuTeMiUt78 said...

oh.. mekacih sesangat sebab ambil kad dan award khas tu... hik..hik..hik..
dah tau buat sticky mode ya..baru nak reply ni :D

miemiey said...

cutemiut~qiqiqi...kita sebenarnya ptt berterima kasih..sbb bg penghargaan ni...cantik sgt...
pasal sticky mood tu memula tak tau sbb tak pernh msuk contest...last2 tgu kak rina lambt reply yelaa bz kan..hihi...tya cik hubby ite baru tau..senag je upe2nya..huhu...

CONTEST@GIVEAWAY                                       LAYOUT