jangan lupa klik tau>>fun n enjoy>>

Wednesday, September 16, 2009

tak ku sangka.....

Salam buat semua...dah lama aku tak update  blog aku dan tak menjadi pengomen setia korang..dekat2 nk raya ni aku buzyyyy yang amat sangat...hehe..hari ini baru ada kelapangan nk berblog...semalam aku cuma sempat update contest jee...sbb pada mulanya contest tu tamat tarikhnya hari ini tetapi rupa2nya contest tu dilanjutkan tarikh ke minggu depan..tapi tak pe laa selesai sudah aku post kan n3 tu...dah tak terbeban lagi..okes...dekat2 nk raya ni keinginan nak buat kuih raya makin bergelora dlm hati aku..so mgu lepas aku balik umah mak aku sbb umah mak je ada oven n mikrowave..(mikro aku tak suka guna sbb kureng arif ckit..hehee)maka,,,terhasil laa kuih kat bawah niiiiiiii...biskut almond landon dan biskut cornflakes madu..peberet aku biskut ni time raya tau...tapi tak disangka kerajinan aku membuat biskut ni...akhirnyaaaaaaaaaaaa....jeng..jeng..jeng......


:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

akhirnya

hihi...aku dapat hadiah oven ni dari cik hubby..hubby aku beli kat kuala Lumpur 2 3 hari lepas...tak aku sangka apa laa cik hubby duk usung masa pulang tempoh hari...aku gembira sesangat dapt hadiah ni...walaupun bagi korang harganya murah jee...tak laa beribu pun...tapi bagi aku kans aku amat berterima kasih sgt kat cik abang..pas ni boley laa aku tambah lagi koleksi kuih raya aku...korang mai laa jejalan umah aku perabih kan kuih raya aku tau...hihi...okes aku permisi dulu,,sbab aku dah nak pergi kat dapur nak hidangkan makanan plak..dah dekat nak berbuka ni...bye..bye....

9 comments:

ZaEr.. said...

huhu..aku pas sudah x beli2 lg oven.tnggu ank besor sket,klu beli mmg sawang la dok guna.Wah..best nmpk kuih raya mu wat.Wat bnyk ket,aku nak tapau.hehehe

KasiH said...

murah ke tak tetap leh baking kan...aku pn beli hat RM99 tu jer..

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR BATIN..

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik. sama la oven ngan akak punya...

ieda said...

wah...meriah ler raya dgn oven baru..

selamat hari raya..maaf zahir batin..

saveme_zero said...

elba erkk?? aku smpi la ni x dpt2 tau..huhu. tgu mrR aku belikan.

Selamat hari raya aidilfitri. maaf zahir & batin

yoro okino said...

wahh sedp nyer..
mak kiter men kuih tunjuk jer
huhuhu

dyea irdina said...

jeles!jeles!jeles..kak ipar je dapat , adik ipar bila nok bui???? kak mi nak tapau kue wat lik johor bley dop?

ZaEr.. said...

Salam mimi.Sori sgt2 x dpt g beraya dumoh mu.Masa aku pdt sgt.Masa mu wtau nak mari dumoh laki aku plan nak g kt plk.G direct sana xdok sggh mn2 psl kejar masa.Aku x dpt sms mu pasal tgh gaduh masa tu.Sori bnyk2 ye.Maaf Zahir Batin.Mmg ralat x dpt jupe mu..aku hrp 1 day kite dpt jumpa lg.

miemiey said...

zaer~BOLEY..BOLEY....NK TEMPAH PUN BOLEY...HIHI...

CONTEST@GIVEAWAY                                       LAYOUT