jangan lupa klik tau>>fun n enjoy>>

Monday, July 13, 2009

RAJA NUR ASLINA ATIKAH



   

*BU,MAMA TINGIN NK TGK BABY NANA.. BUATLAH N3 PASAL DIA BU*...hehe

Haa..tulah kata2 mama..huhuhu..Atas permintaan *mama sarah* dapat gak aku ambil peluang niii tok mperkenalkan ank buah aku RAJA NUR ASLINA ATIKAH ....

Panggilan manja die IKA...ni la satu2nyee ank saudara aku..maklumlah adik aku sorang ni jekkk...bila time aku alik umah mak aku..budak Ika ni mmang aku kerjakan..geram sgt tgk die..tpi xlaa sampai dera dia ...hehe..

Paling aku suka pasal Ika ni..time pgi2 ..bisingnye mulut die membebel ..Agaknye suh ibu die bgun kot..budak bru nk belajar bercakap agaknyee.... 

 1) RAJA NUR ASLINA ATIKAH BT RAJA MOHD

2) FEMALE (Tapi muka npak macam baby boy..)

3) SKRANG DA 6 BLN LEBIH

4) SUKA MEMBEBEL (tapi x pandai cakap )

5) MENANGIS ( klau x di dukung )

6)SUKA JALAN-JALAN ( klau pii jalan gerenti x nangiss )


hai....sayalah ibu ika......asyik cite pasal IKA jee..

saya ciap pakai topi lagi nii nk pose.. nk glamour gakkk...


yg nii la adik aku..bgelar ibu pon masih gak nakal..

2 comments:

Mama-Danish & Sarah said...

comelllnya bu, gerammmm mama tengokkk... bila la giliran ibu lak ni..

LYaFRINA said...

askum....rase mcm knl j mama IKA ni....
Sbnarnyer mama ika ini satu skolah...n satu batch...tp x satu kelas...tp muke mmg knl la...Kim salam k dia yer...-alya

CONTEST@GIVEAWAY                                       LAYOUT