jangan lupa klik tau>>fun n enjoy>>

Thursday, July 30, 2009

Terima kasih mama Ain...

Semalam,aku di suprisekan oleh mama sarah dgn bungkusan kotak ni...yg kat bawah ni laa...big apple donut @coffee...semestinya donut laa kann kat dlm ni...aku nk ucapkan terima kasih byak2 kat mama sarah ni kasi donut ni kat aku...moga2 tuhan limpahkan lgi rezeki mama Ain ni...(rezeki ank pon boley)qiqi..mama sarah ni kl g jln2 n mkn2 mesti die blikan sesuatu tuk family kami..errr..malu plak rasakn..(malu konon)...aku pun dah rasa syng ngn mama sarah ni cam keluarga cendiri...(boleykan mama??)hihi..ok jom kita tgok apa isi kat dlm ni....tak sabor nk makn ni......layanzzz....


ermmm...cedapnyaaa..rezeki aku ni..qiqi..ni laa donut yg special dari mama sarah ni....jom mkn..ada macam2 jenis donut yg mama sarah pilih ni..nk mkn yg mana satu ye???yg coklat ni peberet aku..bior gigi sakit pun...gigi ko jng meragam aku nk mkn ni....



6 comments:

Mama-Danish & Sarah said...

bertuah badanku yg kurus ini, kerna ada yg sayang...qiqiqi..

mama main ambik jerk donut tu... tak tahu benornya mana satu feveret bu...pasni kena pilih yg cokolot jer la nampaknya...

mama bahagia sangat kalau tengok bu ngan family bu happy....

sis_nita said...

uishhh..
ain.. ko tak bagikk akak pon ehh..
sampai ati ko yerr..

nak sket.. nak skett.. nak geget skett donut tuhh.. :)

Fiza Nordin said...

eeeeee cedapnye donut!lamenye tak makan donut nih!!! tp cik abang kite x bagi kite makan donut ni.katenye gebu lain mcm & takut badan biniknye naik gebu same cam donut ni gak.uhuhuuuu tgk kat sini meleleh ayaq lioq.takleh jadi ni...kene p beli senyap2 wakaka

miemiey said...

mama sarah,memang bertuah badn mama kurus semua org nk kurus ..mama tak nk ke..bg ibu laa bdn mama tu..wakaka...thanksssss....ibu pon suka mama bahagia..

miemiey said...

kak sis,minta ngn ain laa donut tu...donut ni mimi daa abissskannn..ciannyee akak ni...huhuhu...

miemiey said...

kak fiza,memang cedappp donut ni...takpe akak nk mkn pun..setahun sekali daa laa...pas tu jgn mkn nasi sebulan..x gemuknye..hahaha..

CONTEST@GIVEAWAY                                       LAYOUT