jangan lupa klik tau>>fun n enjoy>>

Saturday, August 01, 2009

Shopping Mopping Family

Semalam aku nk isytiharkan Hari Shopping Mopping aku n family..pandai2  plak aku ni..hehehe(kekwn jgn laa mrah,aku cuma nk share sedikit kegembiraan aku je)huhuhu,,,,nanti aku bgi kat korang heel 3'' tu...aku takmo tgi2 laa bior takde heel tu...lagi sonang nk jln...kwah kwah kwah..(cehhsss!!sape suh aku bli kan???)sebenornya aku dah berkenan kat kasut  yg kat bawah tuuuu,,, nk buat cam ane tahn je nanti jalan...asal bergaya di hari raya...(pose lum lagi,daa nk raya melampau tul aku ni) aku nk save bujet je,tak nk kelam kabut nanti.....tau je laa nti nk pakai byk duit....byk plak nk kene bli tau2 jelaa...takut plak ada yg terlupa nanti,,aku pergi shopping ni pun ada niat yg lain juga...SEBENARNYA HARI INI ADALAH HARI LAHIR HUBBY AKU....tu pasal semlm sehari suntuk aku ajak mama n adik aku temankan aku cari hadiah hubby....nanti rrr petang2 kit aku buat n3 pasal birthday hubby n apa hadiah yg aku bli...kekawan nk tau tak?????tguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....................ongkeh layan dlu kasut2 ni yg aku n family mopping kat Kedai Kasut Vern Kemaman.


Kasut yg berwarna hitam ini adalah hak milik kekal aku.I like this.....biasanya aku tak pakai yg heel tgi2 ni tapi tuk raya aku nk bergaya sakan kit(bior kaki sakit pun nanti,yang penting bergaya)hahaha....cehhhssss!!!!poyoo tul aku ni...sebenarnya aku dah suka nk buat cam ane beli je laa..kl tak alik umah nanti termimpi2 n angau kat kasut ni..huhuhu..ssh plak hubby aku..qiqiqi.


kasut nana yg masih dlm kotak..memang lawa sgt warna putih plak tu....


fuhh!!!lawanya kasut raya adik aku si Nana..mulanya aku berkenan juga kasut ni tapi bila aku pakai rasa mcm kekok nk berjalan n tak sesuai dgn aku..jadi kasut ni bila adik aku pakai sesuaiii sgt dgn die...macam pengantin plak aku tgk bila dikaki Nana ,kl ada yg nk kahwin tu bleh laa sewa kansss..hehehe..


 

Kasut sape laa ni yg masih terbaring dlm kotak ni......??????tido ka???????adusss mengalahkan mak datin...ayoyo........


haa..ni die kasut mama aku...jgn terkezut plak...hehehe..lawakan..mama aku nk cimpan buat raya ni,jadi tak pyh nk berpusu-pusu dgn org ramai beli kasut nanti time nk raya..pakai je yg ni...mama aku mmg suka bergaya kit,nk menambat hati ayah aku tu...(ingt aku tak tahu)qiqiqi..


Aku sempt juga shopping 2 helai baju ni...aku suka sgt sebab utamanya bersaiz XL..(sedor diri yg mkin sihat ni)kihkih.....sehelai berwarna ungu dan warna pink..sesuai ke dgn aku ni???hubby kata ongkeh jer...(hubby mmg cam tu tak byk komen,asal ttup aurat udah laa bg die)huh..selamat...bleh jugak aku bli bju ni..satu tu aku bli n satu lgi hubby aku yg bayorrr...hahaha..selamt jugk duit aku...qiqiqi....



6 comments:

Fiza Nordin said...

wahhhh bukan mainnye soping...jeles3x!!! ahaks

tpkan mimi, akak lagi suka kasut si nana adik hang tu... mmg nampak cam design pengantin, kelas you...tp kasut hang pun lawo gak.kang majuk lak,payoh.bukan senang nak p pujuk tu hiks

miemiey said...

alaaa.....tak aci laa kak fiza..huhuhu..kasut sya tak lawa huhuhu....nk pi kedai blik rrr nk tukar yg cam ngantin tu...hahahaha...nk majuk gak ni...hikshikshukshuks.......

Mama-Danish & Sarah said...

mama kenan ngan kasut bu tu.... tapi berangan la mama nak pakai kasut cenggitu....makin tinggi lampai la mama bu...

mama suka cari kasut hok tak dok tumit jerk.... idok la mama jalan terhuyung hayang....

miemiey said...

tulaa...mama...mmg tgi siot...ibu bonarnye terhuyung hayang gok tpi kene catwalk kit rrr,tgi tu mmg makin bertambh2..tapi mama comel ngt pakai cam gni..sekali sekala..hihi..mengalahkan model mama nanti..jelous abg isss nanti..

mummy teha said...

best2!!!aku pon suko soping moping!!!tambah time sale ginikan!!bile lg...hehehehhe

miemiey said...

mummy teha,memang best perabih duit..qiqiqi...tambahan dah dekt nk raya makin byk nk shopping kansss...

CONTEST@GIVEAWAY                                       LAYOUT