jangan lupa klik tau>>fun n enjoy>>

Saturday, August 01, 2009

SELAMAT ULANG TAHUN SAYANG

Tanggal 1.8.2009 adalah hari yang penuh bermakna buat kami,kerana hari ini adalah hari lahir hubby aku yang ke 30 tahun(daa byak angka umur hubby sekarang)tapi hubby tetap muda...huhuhu...jelous ni.......tiada majlis apa yang dibuat untuk meraikan hari lahir hubby cuma sekadar ucapan ''SELAMAT HARI LAHIR BUAT ABANG'' dan hadiah ikhlas dari aku...taraaaaa....tu die hadiah yg dinanti2...sehelai sweater  jenama Lotto...susahnya nk bli hadiah hubby ni..aku ajk adik aku temankan semlm beli kat kedai al-ikhsan yg terletak di Taman Chukai Utama,Kmn,,,takut juga apa yang di beli nii tak berkenan di hati hubby...DUP DUP DUP(bab membeli hubby mmg cerewt)tapi alhamdulillah masa kasi tadi hubby hanya tersenyum sengeh jer memanjang sambil mengucap terima kasih....langsung dipakai terus...qiqiqi(bahagia rasa hati aku)sungguh handsome aku tgk laa(aku kan isteri mesti tgk hubby handsome,ko org pun mesti tgk hubby ko org cam tu gak kanss)hihi... hanya doa aku  mengharap hubby akan menjadi seorng suami dan abah yg lebih penyayang,bertanggungjawab dlm mendidik kami sekeluarga...moga ALLAH panjangkan umur hubby,dimurahkan rezeki dan kebahagiaan tuk kami sekeluarga didunia dan akhirat..insyaallah..AMIN.... kami terlalu menyayangi abah......


present yang aku bagi ni tuk hubby tak sempat aku bungkus...terus je bagi cam tu...hihi..tak suprise langsung aku ni..wakakaka.........da lewat da masa beli hadiah ni.....tu pasal tak sempt nk bungkus cantik-cantik..apa yg penting..hadiah kanss..

10 comments:

Mama-Danish & Sarah said...

happy belated birthday utk abah j ya.... adiah mintak ngan ibu k....

semoga panjang umur, murah rezeki dan bahagia selalu hendaknya....

bu, bila nak kasi adiah special kat abah j tu... (baby kecik la bu.....)

mama cam ternampak jerk adiah hok bu bagi tu dlm kete.....lawa arrr bu..

miemiey said...

tu laa abah j x minta2 lagik hehehe...insyaallah kl ada rejeki boley rr tu...ye ke lawo??tqqqqq....tqqq juga ats ucapan tu..nti bu sampaikan kat abh j

MUMMY ILA said...

untung en.somi dpt isteri yg baik hati belikan hadiah utk dia.. hehe

miemiey said...

mummy ila,tq ziarah blog ite..alaa..kak mesti isteri sayang somo kans...hihihi..idaknye gitu??hihi...

alyyani said...

birthday hubby saya pun august jugak. tp 10hb. masih tak tau nak bagi ape..

miemiey said...

alyyani,ye ke...bagi je apa2 yg masih takde dlm koleksi hubby..ataupun apa yg die suka blm tercapai@ tak sempt nk bli...saya pun tak tahu pada mulanya nk bgi apa last2 bli sweater sbb hubby selalu kata sejuk dlm kete time pasg econ..saya pula jenis panas sentiasa..jadi bila hubby pakai sweater tu tak laa gaduh lagi..sekarg kemana2 ngn bju sejuk tu ada dlm kete..hihi..tu pun saya bg ikut kemampuan saya laa..akak pun bleh bg sesutu tuk hubby akak ikt akak mampu n yg pentg akak rasa hubby sukaaa... selamt hari lahir buat somi ye yg bakal tiba nnti

strawberi @ mamadira said...

tengah fikir gak nak beli apa kt hubby utk birtday dia bulan ogos ni gak...hehhehe

miemiey said...

mamadira,pk2 yg terbaik ye...bli apa yg hubby suka...saya rasa hubby akak mesti suka apa akak bagi yg penting akak menghargai hubby n mengingati hari yg pentg tu

noreen-bulan said...

mmg susah nak beli hadiah utk laki....

miemiey said...

noreen,tul3x..saya pun sampai pocah kepalo pk mula2nya..hihi

CONTEST@GIVEAWAY                                       LAYOUT