jangan lupa klik tau>>fun n enjoy>>

Saturday, August 08, 2009

information

Haii2........salam 4 all..knal x blog sape niii..???????..Tenenggggggg..>>ni blog  akulah(miemiey) huhuhu... bowing r tgok blog aku yg x ceria niii... jeles tgok blog2 kawan2 lagi.... so.. hari ni aku dah tukar layout len.....omel tak??klau x omel pom x pe lahh,janji npak ceria lah skit pada biasenye kan..ni gelapjeeeeeee.macam hari nk hujan.hehe..tapi nk boleh ke siapkannyee....adoiiii..x larat rasenyee...byk dah x ingat nk buat ape...byak yg terdelete plak tu ..kekawang semua cane yee???...sama gak kee??huhu.. lotihhh sangat2..lastly malas da nk masukkan ape2 lagi.....bior gitu jelah...padan muke aku...rajin x tentu pasal..haha..ok da habissss cite..the end ..nk rest lakkkkk..iiii sedapnyee......... .
p/s :-    enjoy you destination if your destination is here...byeee.i love u all...n hope can be friend from now n forewer..
p/s:    opss!!sebelum terlupa to member blog yg dah aku  link n tak tersenarai kat list ..harap dapat tinggalkan balik jejak korang ni nehhh...tq u all.. 

4 comments:

noreen-bulan said...

biru nya bird dia.....

noreen-bulan said...

ok la tu.....
bird tu nmpk biru....

Noina said...

wah..bukan mian lagi cantik umah miemeiy nih.. bersinar2 you!

Klu ina dah maleh dah nak tukar.hehe..nak update pun cam memalas dah skrg nih!

miemiey said...

noreen~hehe...ok ke???boley laa kan..

noina~tu laa memula tu terover rajin sekali seme link member n byk lagi terpadam..amek kooww.terkene btg idung cendiri..huhu...pas tu gelabah ...pe2 pun akhirnya siap gak..

CONTEST@GIVEAWAY                                       LAYOUT