jangan lupa klik tau>>fun n enjoy>>

Sunday, August 16, 2009

bila aku nak tito

kebiasaannya lepas mkn aku dimandi oleh immu..(pgglan tuk ibu..aku kans pelat)pastu aku diberi peluang main2 lah kejap..sedang duk leka bermain mesti aku kepenatan and aku mesti nk tito.....so layan je aksi2 terlampau aku ni...hehe....aku malas daa nk cakap sbb aku baru je belajo bercakap...nnti ada je yg tak paham kuor kat mulut aku ni....@#%^$&*()<>>?..haa  kan aku daa kata.......

**********************************************

so layanzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ini laa salah satu permainan yg aku suka main kat umah immu...aku carik sendiri biasanya..aku curi kat dapur immu..bukan apa aku kasihankan immu je..kl aku main ni aku leka ckit..jadi aku tak ganggu immu nak buat keje...jadi boley laa immu masak cedap2 aku nk makn nnti...hahaha...immu...immu...utup ni jap....(utup~pgglan untuk tutup..kl suh buka pun sarh ppgl utup)#$%@@&^.,.......???


mari membaca ......amalkan gaya hidup membaca diusia muda....kepada bby yg sama usia ku ini suh ibu korang beli buku cam aku ni....jgn jelous tahun depan aku da bleh baca surat khabar..


boring daa aku baca buku kat lantai..sakit tengkuk aku...haa ni cara terbaru aku membaca buku..AIR....AIR....(SEBUTAN BG A)aku tambat je buku ni kat leher...mama kata bila baca cam gini besor nnti aku jadi pintar(nape asyik mama je yg kene)hahaha....kebiasaan bila immu ngajor aku, mesti perbualan mcm ni...

ibu:sarah...yg ni A

sarah:AIR...nok air.....air

immu:bukan laa..A...(beginilah tak dpt2 sampai sekarang....lastnye aku bior je...)

*******

ibu:B....C...

sarah:b...batu...c... campur....haha..(part ni jgn dipercaya rekaan aku semata2)


hp ni mainan peberet aku..bukan mainan tau tpi hp btul2..tapi display je laa line takde kene potong sebab mama aku tak nk bayar,,mama marah aku selalu borak dgn boyprend aku...tecik2 jgn ingt aku takde boyprend...terer..aku..ni...


nak buat apa pulak yer..aku nk gosok gigi dlu tadi immu lupa gosok gigi aku..nk kene potong ni gaji immu....jangan ditiru teknik mengosok gigi aku yang terbalik ni..hehe..sebenarnya aku dah boring gosok gigi dgn cara yg betul..immu dan mama tengok ni ..nti gosok macam ni laa....


penat lah pulak pas main...baring laa kejap...tatuk mata daa....best lending..cam baring kat pantai rasanya ni...abaikan kaki aku terkangkang sbb aku nk suh angin masuk...


immu!immu!immu!pegi mana immu ni..sarah ennok tito..uting ..cucu...akhirnya .......

aku pergi ambik cendiri laa...kat dlm buai biasa immu letak ni.....


memang best kl saat nak tito ni aku gentel donkey bucuk dlu..ambik semgat nk tito ckit....sesambil isap uting.....


aku dah khayal semacam ni..cam daa dikasi ubat tito jee......cedapnya dapat menghidu bau donkey becuk aku ni...


immu ..immu...sarah dah tatuk ni..ennok tito..huhuhu...daa tak leh tahan ni..cpt bu letak dlm buai...mama..immu dera sarah ni...uwaaaa..........aku tito dalam sujudku....


erm,cedapnya cucu...apa laa immu ni aku minum cucu pun nk ambik gambar..tabiat tul immu ni.....kang aku bg silat kans...sesaje immu ni....


iyahhh.....geliat kejap...kasi badan aku tido dlm poster yang betul dlu..fuh konyang pas minum cucu ni....mmm..yummy......yummy....

**
*
*

Akhirnya dapat jua aku tidur dengan lenanya......SEBAB UTAMA AKU BOLEH TITO NI IMMU NYANYI LAGU LENA DIULIT INTAN...tu pasal aku dpt tito......


9 comments:

Mama-Danish & Sarah said...

hahhaha.....gini ropenya anak dara mama kat rumah ibu...

tak tahan mama tengok dia tito dlm sujud tu....kelakooo...

miemiey said...

mama~hahaha,,,tu laa mcm tu ank mama ni hari2...tapi bu tingin benor die tito atas tilam dlm bilik tapi hampeh mama..dia takmo...memain ada laa...tu spotan tu tdo cam tu agaknya tatuk mata sesgt...pastu bu angkat terus sedor n letak dlm buai..hehe

ZaEr.. said...

aku tgk mu ni suke sgt bb gal.suh la abg mu tu bg ank puan plk...huhuhu.

miemiey said...

zaer~bagilah petua2 yg menjadi......huhuhu

QuEeN Of 2 Heroes said...

hehehehe....dalam sujud pun leh tido.. :)
comel la anak akak :)

ibu_arifa said...

oohh..babysister sarah rupanya..patut lah mula2 singgah td ni tgk gambar cam nak kenal jer baby comey tuh..

salam perkenalan kak miemie..bila nak jaga anak saya pulak nih?

yoro okino said...

alaa cume nyer..
huhuhu

sis_nita said...

woooo.. patot arr mcm penah ku tgk anak dara comel ni.. tu dia.. anak dara ain rupenyerr..

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

hahaha anak dara sapa la ni

CONTEST@GIVEAWAY                                       LAYOUT