jangan lupa klik tau>>fun n enjoy>>

Tuesday, January 19, 2010

aku gumbira menang contest

betul..betul terkezut tadi ..yelaa contest yg aku join dari blog n@m@n akhirnya membuatkan aku diumumkan sebagai pemenang tempat pertama lagi..wah!!!! berita gumbira dari mek ayu yg bagitau tadi buat aku gumbira sampai melompat atas meja..apa kes ni????sampai nak g bank tak jadi..kui..kui..kui..mekaceh n@m@n kasi daku menang tempat pertama lagi...tak sia2 aku puji face ko cam mawi..sampai hubby aku hangin..hahaha...jgn dipercaya..ni link contest tempoh hari...SINI ..cam tak caya idea yg datang tiba2 time naip tu akhirnya membawa kemenangan contest tu..wah..alhamdulillah..nak tengok contest aku yg laen yg dah aku join sila ke SINI lak..rajin2 follow laa sekali blog tu..

keputusan yang tak aku sangka..pasni aku nak join raja lawak..kot2 ada bakat..kih..kih..leh tulun encik somy naikkan taraf ekonomi keluarga..
*
*
*
*
1
miemiey

A:"Semah,mana aci aku kasi 10 ringgit gak tapi tak dapat bunga telur dan beg tu!"
B:" geramnya aku memalukan betul..kawal laa skit suara tu,orang ramai ni"
C:"lain kali tak ingin lagi aku nak ajak ko kak Jah kat kenduri kahwin"
D:"Mak ni kami yang budak pun tak ingin telur tu..mak yang lebih-lebih"

2
Bapak
A : Eh Kak Mala! pengantin lelaki tu sebijik cam Bang Mail, bermadulah Kak Mala
B : Sedap mulut ko, laki aku misai lentik, rambut rock. Pengantin lelaki tu skema, rambut pendek
C : Kelmarin aku nampak Mail gunting rambut, cukur misai kat kedai mamak kampung sebelah. Baik diam...
D: Makcik Ani ni, ayah kita kata dia jadi pengapit je. Pengantin tu 'sedara' jauh dia.

3
mummyseri

A : "Mak aiiii !! pengantin ke tu ? udah macam tepung gomak kume nengok mukenye tu haa.."
B : " Amboi Embon ! sukehati mike kutuk anak sedare kume tu..karang kume tak bayo utang pekasam kang .."
C : "ye le baru tringat ..kume pon ade utang pekasam sebalang, kain batik 2 elei, ujung bulan la bayo embon oiii.."
D : "mamaaa... lalat masuk mulut mama la, itu le mama suke cakap ngange beso mulutnye.."


~tak sabar adiah apakah nanti~

6 comments:

Ms AiReEn MoHd said...

TAHNIAH BABE

Az Rina said...

amin, tahniah..

miemiey said...

KAK ERIN~MEKACEH KAK..LAMA KO TAK JENGUK DAKU...

AZRINA~MEKACEH RIENA...SUKA BANGAT DAKU...

LYaFRINA said...

waaa... tahniah..tahniah.. dpt aper erk?? jgn lupa tayang2.. hehheeh

miemiey said...

LYAFRINA~MEKACEH..ENTAH LUM TAU LAGI..TGUUUU KL ADIAH SAMPAI SEGERA DAKU N3 KAN..HEHE...

CuTeMiUt78 said...

tahniah lagi.. memang rezeki

CONTEST@GIVEAWAY                                       LAYOUT