jangan lupa klik tau>>fun n enjoy>>

Friday, January 29, 2010

pleazeeeeeeeeeeee vote me........

sticky mode entry


salam buat semua
di sini aku nak sangat..sangat
 minta tolong korang semua
tolong laa vote aku tuk contest di blog halena 
aku ada masuk contest mencipta pantun di blog halena
alhamdulilah walau tak tersenarai tempat pertama
tapi aku tersenarai gak bakal tempat ke 6
yg susahnya halena nak pilih ni pasal markah yang hampir sama
so masa ni laa aku perlukan bantuan korang semua
help!help!help!
tolong laa!!!
vote!vote!vote!
cara vote senang je
korang cuma perlu antar
vote nama aku(miemiey)-ke 6
kat ruangan komen di n3 ini>>> blog halena
senang kan..
jangan korang antar kat kotak borak(shout mix chat)
hanya antar kat ruangan komen di n3 tersebut di blog halena tau...


contest ni di antara 9 yg terbaik yg bakal tempat ke 6
so apa tgu lagik
vote aku
sehingga 28 jan yee


*mekaceh banyak2 vote aku yee*


12 comments:

LYaFRINA said...

berehhhhh!!!!!!!!!!!

miemiey said...

lya~mekaceh...muaaahhhh...

el said...

dahhhhhhhhh

menang nti kongsi adiah..kalo x...aku tambat ko kat gunung himalaya kahkahkahhhhhhhhhhhhhhhhhh

kedaigambarkami said...

dah vote!

NurShahFamily said...

hehehehe...nur dah vote good luck ye...

Az Rina said...

bereh..i vote tuk mung ye..menang kite share adiah kan..

miemiey said...

to all~melaceh..mekaceh..mekaceh..byak..vote aku..harap allah dpat balasnya dgn melimpah rezeki buat korang semua...

el~takutnya aku kak el...jauhnya kau nak tambat aku kak...gunung himalaya...hahahaha......tatut...tatut...abg od sila ikat kak el yee...

LyanaSyaZam said...

eh...betul ker...vote kat sini..akak x baper pandai ni...hihihi

el said...

dah buat dah vote No. 6..kahkahkah
PUAS ATI KEEEEEEEEEEEEEE
HIKSSS

miemiey said...

selamat tali gitar karen aku....hahaha...

Ayu Hussien said...

ok.. dah vote #6

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

alamak baru buka blog hari ni..tak sempat nkvote
sorrrryyyyyyyyyyyy

CONTEST@GIVEAWAY                                       LAYOUT