jangan lupa klik tau>>fun n enjoy>>

Thursday, January 21, 2010

tag dari lya

TAG:- Gay OR Less

nekad nak buat gak tag ni..bior mata ngantuk..b.band tenet moody..akhirnya siap langsai utang akak kat ko dik lya..hehe..tapi compius tajuk ni..apa yg kena mengena gay @less ni...lari dari tajuk jee..

TAG FROM :- LYA
Andakah anda rasa anda HOT?

~Tak hotnya baru pas mandi,,ngantuk ada laa,,hot sangat ke aku ni??? ~ 
Upload gambar kegemaran anda..


Cerita pasal Gambar
~pasal gambar...ermmm...gambar ni di ambik ketika hari persandingan adik aku ..tumpang glemer jap sewa bilik pengantin..so gambar ni aku tengok cam mesra sgt dgn hubby..saling menyayangi gitu..wakaka...cam aku plak yg kahwin aritu..~
 
~gambar ni plak..sebabnya aku suka tgk.. ~ 
gambar my hero,,masa ni di ambik ketika bercuti di kl tempoh hari..maen air kat Desa Water Park...best plop wase masa tu..~

Bila kali terakhir anda makan pizza?

~baru je lagi..minggu lepas ari jumaat sambut birthday ma dan ayah kat sana..~ 

Lagu terakhir anda dengar..

~jap tadi masa buka blog aku duk berkumandang dato ct nyanyi ~

Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini ?

~korek idung..hahaha..takde buat apanya nak tido doss ni ngantuk... jam 2 am..hoooo..~ 

Selain nama sendiri anda di panggil nama apa?
~ibu(my hero pggl)~
~mie(cik hubby n semua org..cayang2 tak maen ..pasal masa baru kahwin malu sampai nk pgl abg kelu bibir ni..hahaha..~
~kak long(my mum)~
~mak alang(anak cedara sebelah hubby)~
~mak long(adik ika comey pggl)~

Tag lagi 8 orang

 1)kak el
2)kak noorsha
3)dea irdina
4)cutemiut
5)zak apex
6)shidah
7)kak lyana
8)kak erin

(TOLONG BUAT YERR..)

Siapakah orang no.1 kepada anda?

~minah rock yang baik hati n kelakor tahap gila bagi aku..hahaha...kak el ko mmg sporting kak..~

Kata sesuatu mengenai orang no. 5

~"mek wak nape tu..tahniah ar mu akan dapat anok ke 3..mintas aku doss... mekaceh belanja aku mkn sate aritu"~

No. 3 ada hubungan ngan siapa

~Haaa.. dia ada skadal dengan apex cina yg ator surat kabo umah dia..dah 2 bulan dok ambik bayaran sah..ko ada hubungan..hahaha~ 

Bagaimana pula dengan no. 4

~akak yang selalu happy bila buat n3 kat blognya..yang mempunyai seorang ank lelaki yg comey dak bambam...akak yg manis...~ 

Pesanan kepada orang no. 6

~''shidah...jaga2 tau..kmi alik kmn nok g serbu dumoh shidah tau..masok sedap gitu..hahaha" ~

Kata-kata cinta tok no. 2

~"saya cintakan masakan2 akak yg meletop tu...mmg mabeles..." ~

Adakah no. 7 dan 8 punya persamaan?

~ADA.... seorang perempuan dan isteri... ~

Berikan 5 yang anda tahu tentang orang yang men'tag' anda

1. ~seorang ibu dan isteri yg tabah..sanggup berkorban nyawa buat suami terchenta..kmi tabik dgn lya~ 

2. ~Sayangkan asha dan fain... ~

3. ~satu sekolah dgn aku dulu..merupakan kawan sebaya adik aku~

4. ~yg rajin sesangat datang mengomen kat blog aku~ 

5. ~mempunyai penyakit yg serius..kmi doakan lya tabah dan sabar dgn ujian tuhan..~ 

Persamaan antara kambing ngan lembu?

~bau bucukkkkk~ 

Perasaan anda buat tag ini

~suka tapi ngantuk..terasa stress gak pasal tenet moody...asyik kena connet b.band..huhu~

Adakah anda tahu si razman itu sengal?

~ye ke????sape razman tu???? ~

GAY or LESS??

~sape gay..sape less....kompius ni~

9 comments:

LYaFRINA said...

heheheh.. Tq k.mi....
best baca.. Ingtkn pic y k.mie dgn hubby tu msa nikah.. tp pelik gak apesal hubby k.mie pkai bju t-shirt je...

**waa.. k.mie.. lya smpai skrang malu nk pgil fain Abg.. dh nk msuk 7thn fain tgu lya pgil dia abg.. just kalu msg2 jer brani pgil abg.. malu la... bila la tbuka pintu ati ni.. Lya kalo ckp dgn fain bhsa diri, sy, org, kita, dia n awk.. awk plok dr awl dulu. syg n abg.. hehehe.
k.mie doakn moga tbuka pintu ati lya nk pgil fain abg... heheheh

QuEeN Of 2 Heroes said...

leh tahan panjang...hehe

el said...

alamakkkkkkkkkkkk kena tag..adoii lama x buat...sgt2 malas..tp akan akk tunaikan ok..isnyallah

eh dek...mn adek tau akk baik ati..jpe pun idok..adoii klako la adek ni..xpe2...adik ikhlas..hiksss
susah2 jek...

suhida said...

a ah,kalau suami pakai baju melayu,kompem org ingat gambo pengantin.hehe

miemiey said...

lya~wah pjngnya...hehehe...tu laa pic tu yg menjdi kesayangan sbb ada cam gambar kahwin...hehehe..

kejut gaknya ..nape nk segan2 paggl je abg...abang...lama kelamaan menjdi ke biasaan..

miemiey said...

deq nadia~yee..so buat yee

miemiey said...

el~tau laa ko kak mmg baik...kl jahat daku taknak kawan..hahaha..apa yg penting ko menceriakan...hahaha...

miemiey said...

suhida~ya betul..tu laa kan..kan...leh kawin sekali lagi...

辣炒年糕Blue said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

CONTEST@GIVEAWAY                                       LAYOUT