jangan lupa klik tau>>fun n enjoy>>

Sunday, January 17, 2010

happy birthday my mum

Selamat Hari Lahir buat mama tercinta pada hari ini yang ke 54 tahun...i love u mama..kau seorng ibu yg tabah dan sukar di ganti dengan harta di dunia ini..kau seorang ibu yg amat penyayang..semoga dirimu bahagia dan dipanjangkan umur,dikurniakan kesihatan yg baik...ketahui olehmu aku amat menyayangi mu mama.....

sempena nak sambut birthday ma dan ayah yg tanpa aksi meniup lilin potong kek sebagainya..kami sekeluarga plan nak makan pizza....tuh salah satu pizza yg sudah hancuss di makan kami...(majlis berlangsung pada malam jumaat..pasal birthday ma n ayah beza 1 hari so sambut hari yg tengah2..baru adilllllllllll.....)

yang tu my mum sedang syok makan pizza..hati2 ma jgn tercabut gigi palsu yee..hehehe...yg tu ipar  dan adik aku...my hubby ..my father..duk sebaris ngan aku so aku tak ambik gambar diorang ..kl syok sgt nk ambik gambar mesti tak sempat aku sapu bersih pizza tu...hehehe...malam tu tiada istilah diet bagi aku so esok jgn makan puasa laa...qiqiqi..

aksi kegembiraan my hero dan anak cedare aku yg mmg comey...adik ika mmg tersgt comey di mataku...kulitnya gebussss.....lambat sgt pizza sampai so geget straw je laa...lagipun kasi adik ika duk diam pasal semejak dah boleh jalan jgn harap adik ika duk diam..".buah" yg amat sgt..

daa sekian....

6 comments:

oYa said...

wow..selamat hari lahir mok...semoga dipanjang umo n dimurahkan lg rejeki ...semoga mendapat ramai cucu (muach) ciom kat pp mok 65 x sampai lobam miey ekekekeke...best pizaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

LYaFRINA said...

waa... bombastikkkkkk..
celebrate kat pizza... lama dop sembang dgn k.mie..hehehhe..
ada tag utk k.mie.. mesti buat tau...

*smoga ma k.mie dipanjangkn umo n dmurahkn rzeki...

miemiey said...

oya~hehehe...kasi cang ke ayoh ar cium pp sapa lobam..hahaha...

miemiey said...

lyafrina~tak plan pon memula tetiba plan terus jadi p...tag..nnti kmi buat yee...mekaceh selalu dtg sini...

Az Rina said...

"hepi besday to u, hepi besday to u, hepi besay tu mak mimiey, hepi besday to u"

hahahaha, sedap tak aku nyanyi..nanti besday miey rna leh nyanyi tuk miey..

miemiey said...

azrina~wah ko leh g uji bakat ryna af...aku sapa tertido dgr ko nyanyi...nnti birthday daku ko leh nyanyia..kih..kih..

CONTEST@GIVEAWAY                                       LAYOUT