jangan lupa klik tau>>fun n enjoy>>

Monday, January 25, 2010

HAPPY BIRTHDAY OYA SLAMZER



Hari ni bertarikh 25 January 2010...aku dengan suka hati nak ucapkan selamat hari lahir buat teman baik aku sejak dari sekolah lagi..dan merupakn salah sorang geng slamzer...hehehe...geng2 ni lah tempat daku berkongsi kasih sayang,kegembiraan,kedukaan bersama sepanjang bersekolah menengah ketika dulu..walau pun ko dah beranak pinak..ia bukan alasan mek..kita tetap kawan cam dulu...cuma jarak je memisahkan kita semua...aku nak ucapkan selamat hari lahir yg ke 28 tahun(tua doss mu mek)hehehe...aku 27 lagi..sebulan lagi baru sama ngan mu...hehehe..kepada dan khas buat OYA SLAMZER ...semoga berbahagia selalu ,dipanjangkan umo...murah rezeki...anok bior sedozen....dan yg pasti bior mu terus meletup....hahaha....aku takdok adiah lagi mek..bese laa aku ni kim ucapan je...hehehe..aku gawat seh...ok...mlm ni celebrate yee dgn abang zuan yg encem di mata mu tu...wakaka....yg penting happpppyyyyy!!!!!!



tayang skit gambar mu laki bini...bior gempak blog aku ada muka mu ni yg comey...hahaha..

6 comments:

LYaFRINA said...

la.. Birthday Oya k arini???

***>happy birth mek oya.. koho tua dh dia.. hehehehe...
smoga trus sukses dlm hdup dunia n akhirat n happy2 slalu dsamping suami n ank2 tsyg..

psst:- congrat oya... Top 20 utk candid photo contest.. Jom sama2 undi oya utk k top 5... wa caya samalu la....

miemiey said...

lya~yup birthday oya arini...tu dia g celebrate birthday dia kat klinik keluarga cucuk anok dia..hahaha...

Az Rina said...

slamat hari jadi tuk oya slamzer..

miemiey said...

az~moga2 oya di pjngkan umo...murah rezeki..happy sokmo...

oYa said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mekaceh miey kolah sahabat aku donia akhirat..moga2 kekal sampai tua ek

miemiey said...

oya~waaaa..muncul gop mu yeee....ko ttp di hatiku mek,,percayalahhh..cam ne cucuk anok arini...

CONTEST@GIVEAWAY                                       LAYOUT