jangan lupa klik tau>>fun n enjoy>>

Monday, February 22, 2010

TO ALL MY FOLLOWER

sesaja nak buat gempak kih..kih..kih
to all kawan2 daku.follower n sesapa yg link daku dan pernah ke sini
meh laa jadi follower tu blog aku yg satu ni

tidak laaa blog daku yg satu lagi ni kesunyiaan
korang gak yg untung kl ada contest n giveaway yg akn aku join leh laa join sekali
bukan apa aku dah bosan contest duk bercampur aduk ngn n3 aku
1..2... tak pe
ni berlambak
ok follow ye...
mekaceh buat yg follow nnti
love uuuu allll!!!!!

5 comments:

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

aku pun dah join :)

miemiey said...

tinie~mekaceh yeeeeeee..muaahhhh

CuTeMiUt78 said...

oh.. k nanti kita follow ya

miemiey said...

cutemiut~mekaceh kak...

ardinihumaira said...

kak.. sorry tau dni leave comment kat cni... dni takut akak tak pasan kome d shoutbox dengan emel...


dni ada emelkan akak mengenai penghantaran hadiah. rumah akak pejabat pos mana yang berdekatan ya... biar dni call.. sebab dni tak sure ni pejabat pos KT ke chukai yang pegang barang akak

CONTEST@GIVEAWAY                                       LAYOUT