jangan lupa klik tau>>fun n enjoy>>

Friday, February 19, 2010

rasa cam nak nanggis jerk....sayang seribu kali sayang....

hati aku rasa je nak nanggis tapi tak kuar pun air mata..cuma perasaan bimbang berbaur sedih ari ni pasal ayie dan adik dah start bersekolah..semalam kami hanya pergi daftar..pastu terus meronda ke kuantan cari baju sekolah baru tuk ayie..baju lama dah tak leh pakai lagi pasal ayie dah tak jadik pengawas kat sekolah barunya...sedih sgt2...sebab aku rasa cam rugi ..uwaa...baju lagik nak beli baru..jawatan lagik terlepas...guru besar sekolah tu cakap jawatan pengawas dah penuh...mgkin kl prestasi ayie meningkat tuk darjah 4 mereka akan pilih kembali ayie tuk jadi pengawas...erm...nak tak nak aku mesti study hard lagik tuk ayie..aku rasa ayie boleh sebab pikat ayie kuat..sekali ajar dah melekat kat otaknya terutama matematik..cepat sgt2...senang nak ajar ayie..berbanding dgn adik ikut mood dia...hahaha...tapi aku tau kelemahan adik..adik kl belajar depan abah dia..macam tikus dalam beras laa...senyap jer...dan ari ni juga merupakan ari pertama abang bertugas di tempat kerja barunya...company abg bertugas sekarang lagi besar dari dulu so jawatan yg di sandangkan n tugas abg makin besar..masa sgt suntuk2...tuk kami kini...hari ni pun terasa cam janggal sgt2 pasal kl kat ganu ari ni aku tido lagik sbb cuti tapi kat sini ari org bekerja dan skull...jgn aku terlupa lain kali daa laa...dah laa aku byk sgt melalut...sekian...

ayie kini....gambar ni aku ambil yg lama tak sempat nak snap tadi sibuk sgt menyiapkan anak2 n hubby
...

ayie lengkap bervest seketika dulu....
seragam pengawas AYIE yang tinggal kenangan..baru je sempat pakai 1 bulan lebih akhirnya terpaksa di simpan..aku cukup sedih sgt2 melihat ayie ari ni...kembali cam dulu berpakaian biasa...


tanda penghargaan terakhir dari sekolah lama untuk Ayie sebagai sijil perlantikan pengawas sekolah...pas ni aku nak gantung kat dinding...rasa terkilan sangat2 tau...
hanya tinggal kenangan....



segala rekod dari sekolah lama tuk di serahkan ke sekolah baru...

3 comments:

el said...

sayang tul kan..tp xpelah cuba la tuk skul bru ni..caiyok2..ayie bleh

♥♥Tinie♥♥ said...

ko dh berpindah tempat baru eh..hahaha
mesti rasa janggal kan
dulu masa aku mula2 sampai KL, hari2 aku nangis..almost sebulan homesick tau
now, dah ok :)

LYaFRINA said...

waaa...
xpela k.mie.. manatau kat skolah bru lbh byk pcapaian blh dibuat...
Y pting asuhan kita...

CONTEST@GIVEAWAY                                       LAYOUT