jangan lupa klik tau>>fun n enjoy>>

Friday, February 26, 2010

selamat hari lahir aku....

hari istimewa sape erk..jom kita nyanyi sama2..lirik kat bawah kek ni...

HAPPY BIRTHDAY TO ME...
HAPPY BIRTHDAY TO ME...
HAPPY BIRTHDAY TO MIEMIEY...
HAPPY BIRTHDAY TO ME...

Haa...tanggal 26.2 2010 ni,merupakan hari lahir aku...sekarang umur aku dah masyukkk 28 taun...dah senja..hahaha..dah nak abis angka 2 daa...aku berharap di hari lahir aku hubby kasi aku kete BMW...hahahaha..ada kah patut..di hari lahir aku yg indah ini aku berdoa agar ALLAH panjangkan usia ku,murahkan rezeki kami sekeluarga,memberi kebahagiaan buat kami sekelurga...apa yg penting kerjasama!!!!!lalala....kerjasama tuk mendapatkan bb ketiga..cepat lelaju bab ni..qiqiqi...jom kita scroll kek2 yg chantek tuk di makan di hari lahir..jom..jom...aku search dalam google jerk..kalau ada yg nak kasi aku kek cam ni boleh gak....hahaha...

kalau dapat makan ni....abiss masyukk peyut aku...


cantiknya hiasan bunga tu....coklat yg padat...ermmm..


nak sebijik ceri tui...



waaah....sedapnya......

alahai kek datin plak erkkk......


kek coklat yg mabeles....nak yg ni..uwaaa...


dah puas tengok macam2 kek????
jom tengok kek birthday aku plak
tak best birthday tiada kek kan..
jangan juling bijik mata tau..
tengok aku pose maut di sisi kek aku yg special ni
kahhh...
hahahha..
kui..kui..

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


aku dan kek..kahhhhh......

gurauan semata2..jgn mare...


last...
 tengok muka aku yg happy nunggu kek dari cik hubby...
tak sabar erk.... dapat ke??? kalau tak dapat aku nak majuk setahun...
p/s:ingat oya jee leh pose muka...aku nok gokkk..
kahhhh....
salam maulidur rasul buat semua...

6 comments:

ika. said...

happy birthday..may God bless you!!
;)

pakcik kordi said...

semoga waks pnjg umo murah rezeki!!!

=)

amin....

comel tuan umh ni!

ieda said...

happy birthday..moga dapat kek yg super sedap fr hbby..
dik..
28 belum senja..baru tengahari.

alyyani said...

happy birthday! yaAllah kek itu, mmg terliur sungguh. huhu..

el said...

hepi besday miemiey..smoga pjg umur dimurahkan rezeki sihat tubuh badan bahagia di smping keluarga tersayang n terbaik tuk kamooo
kek2 tu sgt sedap

LYaFRINA said...

sori la lmbt wish... hrp2 bisa diterimainnn ajaaa.... hehehehee

"HAPPY BELATED BIRTHDAY K.MIE... LYA DOAKAN.. KHIDUPAN K.MIE AKN BTAMBAH HAPPY DR HARI KHARI.. AKN TRUS BHAGIA BSAMA CIK HUBBY TSYG + ANAK2 Y DIKASIHI... SEMOGA KHIDUPAN BJAYA D DUNIA N AKHIRAT"

--> waaa... tu la.. ingt oya j blh tayang muka dia kn??? kita pon blh kn?? tu pic tlatest k.mie k??? k.mie maintain cun la... lg la cik hubby tu syg..

CONTEST@GIVEAWAY                                       LAYOUT