jangan lupa klik tau>>fun n enjoy>>

Sunday, February 21, 2010

malam minggu di Teluk Cempedak...

rasa boring yg amat sgt semalam...so hubby ajak aku n anak p jejalan kat bandar kuantan...dulu2 kl nak pergi kuantan ambil masa sampai hampir 2 jam lebih..sekarang tidak lagi...15 minit dah sampai..cam belakang umah jerk...montot pon tak panas duk dlm kete...kahhh...1 bandar kuantan kami ronda2...abang singgah kat benteng..tengok orang memancing....pastu ternampak taman permainan..apa lagik budak 2 org ni terus haru abah dia p maen kat taman tu...nak pergi shopping complex dah tak boleh sebab jam dah sekitar 11 malam...so last sekali abang ajak pergi Teluk Cempedak...punyalaa susah nak dapat parking...ramai sungguh manusia2 kat kuantan ni di sini di malam mggu...apa sgt yg istimewa erk...mgkin mereka lepak2 ambil angin pantai yg sempoi bahasa turk..hahaha...aku dah kalis dgn pantai ni ,,maklum laa kat ganu kaya dengan pantai...dulu umah pun tepi pantai...sudah terbiasa...tak tahu nak buat apa so budak berdua ni syok maen buih sabun tu...maen sampai abis...apa lagik balik laa...sempat hubby singgh makan sate...aku sekarang dah tak leh tgk org jual sate...mesti haru hubby beli..kenapa laa erk..dulu2 nampak sate aku langsung tak berminat...ada 2 aje laa...sampai kat umah terkejut siot jam dah 2 pagi...alamak lewatnya...hahaha..masa dlm kete aku dok sedor kul rape..adakah patut sampai dok sedor...hehe...


pose sekejap berlatar belakangkan Teluk Cempedak yg indah ni...


sukanya dia maen buih sabun....


sekian

10 comments:

yoro okino said...

wahh comel nyer baju tidoo
heheh

miemiey said...

yoro~hahaha....baju tdo????hehehehe,,,

Asya said...

best la dia... duk kuantan..
nk shopping pon best...
ari2 la p kuantan nanti..
siap blh p k TC lg tu...
hebat..hebat...

**K.mie.. lya pon tringin nk jumpa k.mie.. yela msa zaman2 skoloh dulu x pnh btegur sape n ingt2 lupa jer... K.mie ingt lg k muka lya msa zaman2 skoloh dulu??? heheheheh...
Insyallah,, nanti..lya singgah rmh k.mie.. dekat j kn.. sng la..

el said...

la tu je ke pic..kahkahkahhhhhh
ko dok kat pahang ke mie...?

alyyani said...

gi teluk cempedak time malam ke ni?

miemiey said...

lya~ye laa best ckit dr paka sbb nak jalan2 kat paka terhad..kat sini sekejap je sampai kuantan..selagi kat mie pindah mana sekalipun kalau tak jauh dari umah ma mmg suka hati..kl dduk kl @ jb mmg sedih sbb susah nak ke kemaman kan..
kmi pon tingin nak jupe lya..tapi tu laa lum ada jodoh lagi...kl p ke sini info laa yerk..

miemiey said...

el~hahahha...tu je kak el pasal malam tu malas nak ambik pic byak2....ramai sgt org control macho kit...kahhhhh..kuhhhh...kihhhh

miemiey said...

alyanni~tu laa malam2 pelik sgt..rupanya ramai gila orng..sampai parking penuh....suka sgt2 suasana malam2 cni..dulu2 kl ke sini siang hari ..ingatkan malam sunyi tapi salah tekaan ku..

ZaEr.. said...

terliur lop aku tgk..hehe..

ZaEr.. said...

eh.aku saloh komen ah mie..aku nok komen kat sate tu...penin2 membe mu sorg ni

CONTEST@GIVEAWAY                                       LAYOUT