jangan lupa klik tau>>fun n enjoy>>

Wednesday, July 21, 2010

pelik tapi menakjubkan

salam pagi semua...;)
dah breakfast lom..
aku lom lagik..tak masak pon arini..ingt nak ratah koko crunch jerk..hehehe
nak kongsi pic2 ngan korang laa pepagi ni
tgah otak korang fresh2 lagik kan..
kot2 mana tau kl yg kerja lam bahagian binaan tu,boleh cari idea
 buat kat Malaysia plak ala2 gini..

cantikkan dari pandangan hadapan kan...apa kata meh kita zoom dekat2 skit tgk apa ke benda yang special sgt kat bangunan tinggi tu...

haa..nmpak tak air tu...mewah dan teruja kan..rupa2nya kat bangunan tinggi tadi(aku sendiri tak tahu negara mana)ngeh30x...atas bangunan tu terdapat kolam mandi yg sgt luas dan panjang...eeee...tak takut ke mandi2 tinggi2 sgt tu...bimbang laa bangunan tu roboh ke..terjatuh dari bangunan ke...macam2 laaa..
tapi dah jadi pesta kat sini..minah dan mamak salleh ni...kat bawah bangunan tu pun ada lautan air yang membiru...tak tahu laa kolam jugak ke pantai semulajadi @ buatan..

tengok tu..tak jatuh ke air ni dari bangunan tu...kl mandi kat sini..aku rasa confirm aku tergelinjir...pastu boleh laa buat aksi terjun sebelum .......takutnya...kl tgk pic mmg cantik kan...agaknya kat sini tak boleh mandi..diorang reka sekadar nak berjemur dan rehat2 kat kerusi tu..

eh..tak laaa...tengok tu(JGN TGOK TANG LAEN) selamba jee minah dan mamat salleh tu leh tenggek kat tepi kolam tu...kalau aku tak mandi pon tak apa..aku takut jatuh punya..dah laa tinggi mengunung..huhuhu..kl ada sayap tak apa..tak pon pakai payung terjun masa mandi stanby takut jatuh..hehehe...

gayatnya aku tengok....tp syok juga...

jangan ingat aktiviti mandi manda jee ada kat sini..kalau nak maen payung terjun pon ada...buaian pusing pun ada untuk melihat keindahan kat sini


yang ni aktiviti paling pelik...org duk panjat kat gunung ke bukit ke..mat salleh ni boleh panjat bangunan..ni bagi mereka yang sukakan aktiviti lasak...hahhaha...boleh laa tulun cuci bangunan tu sekali yee..:)
ada je yg pelik2 kan...

nak coping moping pon ada kat sini...leh klik tgok apa yang cantik2 cuci mata...klik..hehehehe 40 x
minah tu nak g ane tu??casino kot..

yang ni paling aku suka..korang pon sama kan..mmg best dapat buat wedding day kat sini...tapi ni pic kat dalam bangunan kot..nmpak ada kedai2 tu kat tepi ...rasa2 bangunan ni dikelilingi kolam mandi kot..mewah canggih dan pelik...ada2 aje..


5 comments:

ardinihumaira said...

kak.. dni tengok tang laen.. lama2 lak tu. tak pe kan kak.. tak pe kan kan kan :D miahaha

mummy_ayu said...

kat hotel hubby ayu keja (yg dulu ayu keja gak) pun pool dia cam tu..mula tgk gayat gak..tapi lama lama mcm best je, tapi tak penah pun mandi..tgk org mandi je la..he he

miemiey said...

dni~hahahaha..jgn juling2 daa dik..nti nak exam tak leh jawab soklan..hehhe...

mummy ayu~kat mana tu ayu..bestnya..tgk org mandi lelaki plg gatal dn syok punya kan..

az rina a.k.a jaijina said...

uiks mangaiah, giler ar..kolam dok tepi2 jek tu..tu kalau jatuh mmg tak dapat diselamatkan..

miemiey said...

riena~tu laa..aku takut laa nak mandi kat situ..g jalan2 pon gayat tggi sgt..huhuhu..

CONTEST@GIVEAWAY                                       LAYOUT