jangan lupa klik tau>>fun n enjoy>>

Friday, July 23, 2010

promot ckeetttt

salam pagi jumaat;)
hari ni aku nak updatekan
2 helai koleksi dari my luvly kids& baby collections
yang ni baru sampai semalam..
jom cuci2 mata
terutama yg ada anak lelaki..
masih banyak lagi yg diorder lom sampai
nanti dah sampai aku updatekan yee;)

Brand:TU SHIRT
Size:1 1/2- 2 years
(86-92cm)
Code:TU 017

PRICE:RM 19.00

Brand:CHEROKEE
Size:7-8 years
Code:CHE 018

PRICE:RM 20.00

kain yang sgt lembut dan tidak panas

Sesiapa berminat boleh emailkan NAMA,ALAMAT,HP NO,ITEM CODE, kepada sy..
di  me_mimiey82@yahoo.com
atau

~terdapat pelbagai lagi koleksi yang cantik2 di sana~

5 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

pomot jgn tak pomot mimiey..masyuk ar pas ni dia, ekekeke..

miemiey said...

RIENA~aku pomot mu bila nak order..hahahaha..

ardinihumaira said...

^__^ dni baru bagun tdo. tadi makan ubat. hik3... pomot2 sis

~aSHa~ said...

kalo ada yg i love dad tu roger ye...tgh mencari ni..i love mum je baru ada..

miemiey said...

asha~insyaallah sya....kl ada..buat msa ni lom ada....

dni~alahai ciannya adik...bak ubt ye somga cepat sembuh..;)

CONTEST@GIVEAWAY                                       LAYOUT