jangan lupa klik tau>>fun n enjoy>>

Thursday, April 15, 2010

aku bersiaran langsung dari....

hahahaha
kali ni nak gelak dulu 
kihhhh..kahhh...
laaa nak gelak sama ke
aku kasi peluang gelak laa

sekarang ni aku bersiaran lansung dari 

dari mana tu....
ramai gak budak student kat sini maklum lah bertenet sama kot
berhampiran ngan kolej di orang

ni gara2 hubby nak g mancing udang
aku boring lama2 duk nunggu dia mancing
so aku bawa lappy
aku on 9 kat sini
kedai pancing udang sebelah jee
so aku terperuk laa kat sini 
sebab aku nak update blog contest & giveaway aku
yang jauh ketinggalan lamanya bersawang
sebelum tu kasi update kat sini jap


anak aku syok makan..mencuka jaa....order ikan bakar baru sengeh kot..hahaha...


semangkuk tu aku punya laa...

sambil makan layan blog beb..
sape punya blog daa...
n3 khas contest tuu...cari yang sesuai nak masyukkkk

yummy..yummy..slurrrrrrrpppppppp
fuhhhhh...
kelabu asap pic aku ank aku snap ni
abah dari tadi duk menjeling moncong
hahaha
laling jgn mare
anja tak ambik pic cayang yee..


cenyum kit....nak ke..jom aku suapkan...

dah abisssssssssss...
sampai hati bini 
ambik tangan hubby jeee
aku nak glamour sorang malam ni
kahhhhh

daa
aku nak layan blog ni

12 comments:

ardinihumaira said...

wahhh ganazzz tu kak! tegar berblog. cayalah :)

~aSHa~ said...

kat kedai mana ni?

ehehe bleh tahan blogger tegar ni...sambil g makan sambil manfaatkan masa menunggu hubby ye...

ibu_Arifa said...

pergh.. memang 'terbaik dari ladang lah' entry ni..hihihi

miemiey said...

dni~hahaha...keboringan dik menungggu..baik berblog haha....

miemiey said...

asha~ya betul....sambil mkn sambil minum sambil berblog..hehehe...

miemiey said...

ibu arifa~siaran langsung lagik...sensasi ..hehhehe

alyyani said...

tegar nye ko! hahaha... rajin jugak hubby ko memancing udang ye. lumayan tak hasil tangkapan nya?

dyea irdina said...

kak mi nampak cam slim la tapi tang muka la body tak nampak...harapnya slim dr atas kebawah..aminnnnnnn..mesti mkn udang ari nikan...nyum nyum

Siti said...

waaa..bagusnya..sambil mkn pun leh masuk blog..mmg blogger tegar la ni ye.

miemiey said...

alyanni~lumayan beb sampai tak abis aku jual kat pasar..hahaha..ada lam 18 ekor gtu plg byk dapat...udg harimau tau...

miemiey said...

dyea~takkkk aarrrr..mana slim nya..ambik gambar tang muka tak nmpak badan mmg laa..hehehe..tp kl slim sungguh baguh gak tu...doa-doakan laa selalu...

miemiey said...

siti~aku ada mood time line ok...kat umah lembap gila..sakit hati tul kdg2...

CONTEST@GIVEAWAY                                       LAYOUT