jangan lupa klik tau>>fun n enjoy>>

Saturday, April 10, 2010

hadiah contest part 2

sebenarnya ini kesinambungan hadiah2 contest yg aku menang
banyak sebenarnya yg belum pamerkan kat sini
bukan apa
aku ingin beri penghargaan sebenarnya
takkan diam jerk kot tanpa ucapan tq kat blog aku kan..kan..
okes hadiah kali ini datangnya dari cikgu n@m@n
mekaceh cikgu di atas pemberian hadiah itu
ia sungguh bermakna buatku tau
dulu aku ada buat dialog lucu 
tak sangka plak menang tempat pertama lagi
inilah kan di namakan rezeki

contest aku:SINI


hadiahnya

setelah di buka...
waaaa...banyaknya....
aku dapat frame yg unik,cenderamata ukiran berbentuk pensel..siap ada nama aku lagi..kahhh
paling syok dan menyentuh kulit aku
losyen tu...losyen gamat emas tau
mmg sejuk je bila aku pakai
kulit pon jadi lembut dan wangi
masa tu buka adiah kat umah ma aku
so abis seisi rumah ma aku try
adik aku nana mmg pantang tgk losyen...
abis dia sapu sampai kekaki nya...

tengok tu nama aku miemiey...
ni mesti n@m@n tulih sendiri
hahaha
diakan cikgu..

akhirnya frame tu
aku letak gambar aku dan hubby
romantik kan
kalau tengok frame ni selain syok tgk hubby
teringat kat awak 
n@m@n
akhir sekali
mekaceh banyak2 n@m@n
pemberian ini semua amat miemiey hargai...
kalau sesiapa nak dapatkan losyen gamat emas
korang leh jejalan kat blog n@m@n
leh korang skodeng kembar MAWI world..
hehehe

6 comments:

~aSHa~ said...

wah bestnye

tahniah...

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
bestnya dapat hadiah..
ni mesti da banyak yG menang kan..Tahniah! =)
kite selalu menang topup jew..kui3!

miemiey said...

asha~mekaceh asya...suka kalau selalu begini...hehehe....sekarang dah gila contest tau...

miemiey said...

azrai~tq...ada lah 6 kali 8 kali menang..saya mmg suka join contest dan menang lagi suka...topup pon ok leh gayut2....

n@m@n said...

wah..glemer gitu..tak nak ah mawi, nanti kena booo..hehe

TQ..

ika. said...

amboi kak..syoknya dpt hadiah..hehehe

CONTEST@GIVEAWAY                                       LAYOUT