jangan lupa klik tau>>fun n enjoy>>

Thursday, April 22, 2010

JEPUT PISANG SPECIAL


salam pagi semua
korang dah sarapan belum
aku dah..tu kat atas
bagi korang yg belum sarapan jom laa kita pakat kongsi jeput pisang kat atas tu(cekodok pisang)
yang special tak terdapat kat mana2
pasal jeput pisang ni cicah ngan kuah kari sardin
pasti mabeles
sebenarnya LYA yang ator semalam ni
diketuk-ketuk pagi2 buta umah aku 
si LYA ni sbb nak kasi jeput tu
tapi aku pulak takde kat umah semalam
pasal duk menggatal kat FB
nak buat cam mana
pagi ni, panaskan kembali jeput pisang 
dan kuah kari sardin tu
tapi Lya memang mabeles lagik laa...
sambil-sambil makn aku nak jawab tag ni
jom scroll

Jangan Lupa!!!! Jawab tag sekali yaaaaaaaa............(lya warning tu...makanya aku kena jawab...ingt jeput pree tapi kena jawab tag..hahaha)

1. Sila copy gambar cekodok di bawah (done)

2. Sebutkan nama Penghantar Sarapan cokodok
- adik manis LYA AFRINA 

3. Bagi tahu kenapa cekodok pisang menjadi sarapan pilihan anda.....
- kali ni special sbb org ator ikut internet tak pernah2 org buat tau....so rasanya lain skit feel tu lebey..hehe...mmg jeput pisang best...manis...rasa pisang..pe lagik erk...sebb aku pandai buat,kl tak pandai jadik ke???(bangga diri cam korang tak pandai kan)sonang jaa...mudah di sediakan dan ringkas..lagi best makan panas-panas...

4. Tag game ni hanya boleh di post kan pada waktu pagi sahaja.. 'before noon'
masa edit ni jam menunjukkan 8:45 a.m..kira terpagi2 laa tu..PUBLISH KEJAP LAGIK...

5. Last sekali,pass kan tag game ni kepada 4 rakan2 anda yang lain..
~my sil DYEA IRDINA
~OYA
~SITI
~ALYANNI

4 JEE INGT NAK KASI RAMAI NI...LEH KONGSI2 SKIT SORANG..KAHHH...
OK KEPADA NAMA DI ATS SILA JAWAB TAG DAN SILA MENJAMU SELERA YEE....

TAPI JGN LUPA PAGI NI GAK KORANG KENA JAWAB TAG DAN MKN ITU JEPUT PISANG
P/S:Dni..mamanajlaa...solly erk...takpe kl dah buat..miemiey dah kuor kan nama dan kasi peluang kat org laen erk..(agaknya kamu berdua ni udah kenyang mkn itu jeput)hahahha...solly...

10 comments:

ardinihumaira said...

alamak kak.. dni dah wat entry cekodok ni semalam. theeee hehehe :p

Lelord said...

darling...dh wat dh ni

http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/2010/04/ekekeke-tag-game-cekodok-pisang-jajaz.html

miemiey said...

OPPPPSSSSSSSSSS..DAH BUAT TAKPE KENA TUKAR ORG NEHHH..SAPE ERK LUM BUAT ....HUHU.....

pakcik kordi said...

sedap2!!lapar waks!

LYaFRINA said...

heheheheh.. k.mie..tu pokcik kordi lapor..bg k dia ar!!!

**KAK MI..TUNGGU TRANSFORMASI DARI KU!!

Redbloodsnow said...

yumm yummm cekodok :D

Siti said...

heheh..hari ni dapat mkn cekodok lagi ..yahooooo...

AngahSayang2314 said...

hai saya dah follow awak apa2 pun nanti kita bole tukar pandangan.. yerr

miemiey said...

pakcik kordi~sedap..hehehe..ambik laa wak...

lya~akan ku tunggu!!!!

miss red~dah mkn upenya dia..silakan...

siti~silakan siti..bukan selalu ni...

angah~mekaceh dtg sini...saya dah follow n link awak juga....

Mr.Z said...

hehe..jemput pisang cicah ngan kuah kari sardin?x pernah cuba..sti sedap kan.. :P

CONTEST@GIVEAWAY                                       LAYOUT