jangan lupa klik tau>>fun n enjoy>>

Saturday, April 17, 2010

tang ting tong

salam buat semua
hari ini aku busy sesangat
tak sempat update blog
tak sempat skodeng kawan2 semua
sebab
cik hubby ada kat umah
tak koje arini 
dia cuti sbb mmg dia off sabtu ahad
hehehe
so aku kena laa masak special2 gitu,,,
cewah..
nak kata special tak jugak
tumis sotong grg sayur je
sbb mmg peberet hubby
bukan selalu kan
harapkan ari cangini 
je dia ada kat umah
kl tidak malam baru jumpa
aku curi2 buka lappy ni
kasi tak bersawang blog aku
sementara menanti hubby mandi
makanan dah terhidang kat ats meja tu
so aku cing cau dulu yee
dan selamat berlunch buat korang gak yee..
walau sehari rindunya nak tatap blog korang semua
dan aku punya
hehehe
rasa dah melalut plak ni

6 comments:

LYaFRINA said...

oooooooooo..
pandai erk curi tulang time en hubby mandi!!

nok report ar!!

alyyani said...

laki ade tak leh blogging ek? aku lak tebalik dgn ko. laki ade bole aku blogging. sebab dia tolong jaga budak2 ni. sedap nye sambal sotong itu. tak tunjuk gmbr pun dah terbayang.

~aSHa~ said...

wah bestnye....bila nak jemput kami sekali ni makan2...

tadi 2 kali makan lunch
sekali kat cukai, satu lagi kat mesara mall dgn ain aka mama danish sarah...

seronok jumpa geng blogggers ni....

nanti next time kita jumpa ek...

eh kuantan area mana
asha ada umah kat sg. karang...

miemiey said...

lya~report ar tak takut..ada berani kaa..hahahaha...

miemiey said...

alyanni~hahaha..gtu plak ko yee.aku cam ane nak berblog kalau tak curi2 laki aku plak berfb..kahhh.....

miemiey said...

wah..mmg best jumpa geng blogger..mama sarah??miemiey dah biasa jumpa dia..dulu satu ofice dgn cik hubby miemiey..nnti kita jumpa k...kalau miemiey alik kmn...miemiey duk balok je,,kl sungai karang dkt sgt la tu...

CONTEST@GIVEAWAY                                       LAYOUT