jangan lupa klik tau>>fun n enjoy>>

Monday, April 12, 2010

teknik dance yang betul

apa yang terkangkang tuiii...uiiittt...

hahaha.....tengok gambar pun aku dah nak gelak tau
apa lagi kalau tonton video kat bawah ni
beginilah kalau cuti sekolah
ada je idea budak berdua ni bermain kreatif pelik
yang kekadang otak aku tak terfikir pun
kalau korang tau bebudak berdua ni sedang dance
sebenarnya anak2 aku ni syok maen game
korang pernah pergi tak kat pusat permainan game
mesti pernah kan???
dalam banyak2 permainan tu
pasti ada yang main game cam dance guna kaki ikut ank panah tu..ada irama muzik tu..
biasa chinese suka maen ni....
aku pon tak reti biasa org panggil permainan apa ni..
boleh punya sampai cam tu tahap kreatif anak2 aku
maen dance game ni kat umah
bior atas petak2 mozek je berpijak
berpandukan anak2 panah dalam lappy
jom zaaazzz layan kat bawah ni
baru jelas ...
*
*
*
*

cam lipas kudung daa....kihhhhh....
video

kera kena belacan ni...hehehe...
video

abaikan video cetak rompak ini yang kabur dan terbalik...hahaha....tapi masih leh lihat lagik kan..
yg terbalik tu aku tak sedar cam ane aku pgg hp aku dalam keadaan terbalik so gambr terbalik ar....sebab nak cepat kan...gara2 takut tertinggal nak rakam aksi ni..

10 comments:

sis_nita said...

hehehe!
wahhhhh..
leh laa wawa join d club ok..

makin cantik blog kamu..

misz u dik..

LYaFRINA said...

waaaa....
ada gaya la....
boleh masuk rancangan dance..dance.. y channel ZEE tu..
hehehe

miemiey said...

boleh kak..ada gak budak berdua berduet..kita jadi penonton kak sis yee..hahaha....
mekaceh kak...

miemiey said...

lya~kahhhh......pastu tambah babak golek2 kan...

Lelord said...

ingat wat shuffle td

pakcik kordi said...

ni shuffle ni..kakakahH!!!!!

QuEeN Of 2 Heroes said...

gelak2 sy tgk video ni....hehe
budak2 skang..kretip kan... :)

lama tak dtg jln sini... :)

mie said...

tarian apa ni...
boleh diasah lagi bakat ni..
hehehehee

~aSHa~ said...

wah baru aunty nak kembali aktif menari2...

tapi bila tgk mereka berdua ni tak jadi la....malu...tak terror...ehehhee

n@m@n said...

shuffle ke tu dik?hehe

CONTEST@GIVEAWAY                                       LAYOUT