jangan lupa klik tau>>fun n enjoy>>

Wednesday, April 21, 2010

pabila aku berporno....!!!

beraninya aku buat statement tu..
hahaha
balik hubby aku kepok pale
dop saje jee...
sebelum korang tya aku itu..ini..
jom scroll dulu
*
*
*
*
aku itamkan..hehehe..dah jadi 18 xxxxx plop ni....
korang jangan bam..bom..bem...aku yee..

wedding aku paling melatop dan seksi wooo....

pabila aku mula curang....kahhh.....

pemegang watak utama cite rambooo ni versi ganaz..duss..duss..boooommm...

wanita bertudung ini akan datang menjadi super star di MALAYWOOD...kihh...

setelah popular berjaya muncul lap top model zaman batu...

nak ganti menteri plak ke.....

janji kasih idup semati dengan mu....

dah..aku nak janji idup semati ngn org lain..hubby aku pon gedik ngan wanita mat saleh tu..kelako hubby..cam negro jadiknya..hahaha..(abg cayang jgn mare)...

saje suka-suka jom KLIK....ni semua gara2 LYA..geng FB semua dah terjebak sama...aku pon..kahhhh
LYA bila plak gambar LYA nak pamer kat blog...cepatttt..kmi tunggu..kat fb udah laris di pasaran..hahaha...

14 comments:

LYaFRINA said...

kah...kah..kah... aku maakin sakit jiwa.....!!!!!!!
waa.. dah 2 org geng aku sahut cabaran!! tabik spring!!! toingggggggggg....

**kus..kus..msih mencari kekuatan diri utk x-pose diriku y penuh kontroversi ni.. fuhh!!!

LYaFRINA said...

apa2 pon..suka tgk gambor k.mie y terlentok manja ats matleh kat dalam semok tu..

dyea irdina said...

hahhahahaa..tp kan klu kak mi wat rambut gaya gitukan mmg lawo la...

el said...

pic last tu x leh bla la woii...hehehehe
bak mai lah nk tgk pic pki bikini plakk muahahahaha

Lelord said...

ekekeke suke2 gambo cenggini

miemiey said...

lya~cepatan dong..jgn bg dirimu gila..parah tau nnti tak sempat sahut cabaran ini...jom cepatan ayuhhh...

babak lam semak tu ..hahaha..bahaya tu sbb ayu lentok ngan mat leh tu..muahaha...

miemiey said...

dya~haha..gaya yg mana ..byk sgt pic bergaya...kl plg atas pic maut tu..hahaha...

miemiey said...

el~huhuhu...aku curang 2 kali pic tu..laki aku balas balik...saje2 suka el..kl sungguh melayang tau hangin aku wei...
pakai bikini tak leh laa..atas tu dah ada..lam bilik boleh laa el..hihi..

miemiey said...

lelord~jom buat suka-suka tau...hehehe....link ada tu..gelak sorang2 nnti...

ibu_Arifa said...

amboi..bukan main yer akak yer.. hihihi

miemiey said...

ibu arifa~hehehe..sesekali verangan tapi yg ats tu tidak..hehehe...

Redbloodsnow said...

hahahhaha..tergelak zie bc post entry nih taw kak mie. kelaka ah.

pakcik kordi said...

wow!hahaha...

辣炒年糕Blue said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

CONTEST@GIVEAWAY                                       LAYOUT